Az ünnep akkor igazán szép, ha készülünk rá, ha időt adunk magunknak a fogadására. A karácsonyi koncert célja az ünnepre való ráhangolódás.

A zenekartól megszokott igénnyel összeállított műsor kihagyhatatlan, igazi tradicionális és új karácsonyi dalokkal igyekszik hozzásegíteni kicsiket és nagyokat ahhoz, hogy az idei karácsony valóban felejthetetlen legyen.

A koncerten megelevenedik Boldizsár Ildikó meseterapeuta Igazi karácsony című meséje, amelyben a Gyöngyszemű Lánynak csak egy vágya van: látni szeretné a karácsonyt. De vajon igazi vakság-e, ha valakinek igazgyöngyök fénylenek a szeme helyén? És látható-e az igazi ünnep, vagy egészen más módon találhatunk rá? A Gyöngyszemű Lány a szív muzsikájában leli meg a választ.

Az Igazi karácsony könyv formában is megjelenik, Szimonidesz Hajnalka illusztrátor meseszép rajzaival, a Kolibri Kiadó gondozásában. A könyv CD-mellékleteként kapható lesz az eredeti mese dramatizált változata hangjáték formájában, Farkasházi Réka és a Tintanyúl előadásában, csokorba szedve a zenekar legszebb karácsonyi dalait.

A könyv CD-melléklettel már előrendelhető: http://kolibri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/igazi-karacsony/

A december 10-i  koncertre jegyek megrendelhetőek itt (nem internetes jegy, postázzuk, előre utalással – elsőbbségi ajánlott levélként 200 Ft-os díjjal, ezt pluszban kérjük elutalni, illetve a Bumm, Bumm, Bumm CD és az ünnepi koncertjegy együttes rendelése esetén csak a CD-nél feltüntetett postaköltség áll fenn.) A koncertjegy ára egységesen 2000 Ft/db, 1 éven aluli gyermekek számára ingyenes. Helyfoglalás érkezési sorrendben. 

Ha biztosítani szeretnétek jegyeteket a koncertre, rendeljétek meg előre, és vegyétek át a helyszínen, december 10-én, a MOM Kulturális Központban!  Ez esetben nincs semmilyen extra (posta) költség a jegyek árán kívül! 

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Postázási cím:


Darab:

Választott árucikk:

Üzenet, megjegyzés: