">

Adni öröm!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Ha közeleg a karácsony, egyre többen érezzük azt, hogy szívesen segítenénk. Adományoznánk, ajándékoznánk valakit, akinek kevesebb vagy éppen semmi sem jutna a fa alá. Nem szükséges mindehhez mindig nagyon messzire menni, akár bevásárlás közben, például a Camponában is leadhatjuk a rászorulóknak szánt, cipősdobozba rejtett ajándékainkat. Nincs más teendőnk, mint összeállítani a csomagot, szépen becsomagolni, kívülről pedig ráírni, hogy kinek szánjuk, hány éves gyermeknek, vagy éppen felnőttnek, nőnek vagy férfinak.  Becsomagolni és elvinni egy-egy ilyen dobozt, igazán lélekemelő, szép pillanat, érdemes kipróbálni!

Aki pedig az adventi időszakban él ezzel a lehetőséggel, az nagyszerű családi programokon is részt vehet a budatétényi bevásárlóközpontban.

A decemberi adventi hétvégéken várják azokat a családokat, amelyek szeretnének egy közös pillanatot megörökíteni naptár formájában. Sőt, a karácsonyi fotósarok előtt a gyerekek egyedi megjelenést is kérhetnek az arcfestőknél. December 3-4-én karácsonyi képeslap készítés is lesz a programban. A következő hétvégén ünnepi dekorációt készíthetnek majd az érdeklődők, 17-én és 18-án pedig mézeskalácsot sütnek majd a segítőkkel a vállalkozó szelleműek. Így az bronz, ezüst és aranyhétvégékről is különleges karácsonyi relikviákkal térhetünk majd haza.

A bőséges programkínálaton túl is sok lehetőség adott arra, hogy a család minden tagja találjon magának elfoglaltságot, ugyanis a bevásárlóközpont nyári megújulása óta a látogatók már a belső játszóteret, a relax zónákat és az Insta fotósarkot is használhatják. Vagyis nemcsak a karácsonyi bevásárlás miatt érdemes felkeresni a Camponát az adventi időszakban, hanem azért is, hogy élményekkel gazdagodjunk és közben segítsük azokat, akiknek szerényebb körülmények között készülődnek az ünnepekre.

A Cipősdoboz Alapítvány  november 25. és december 18. között várja adományainkat a Camponában az alábbiak szerint:

A decemberi adventi hétvégéken az emeleti ételudvaron a hoszteszeknél adhatjuk le a dobozunkat (szombaton 12.00 – 20.00 óra között, vasárnap 11.00 – 19.00 óra között), míg minden egyéb alkalommal a földszinti információs pultnál (hétfőtől szombatig 10.00 és 20.00 óra között, vasárnap 10.00 és 19.00 óra között).

Az ünnepi programokkal és ajándékozással kapcsolatos minden fontos részlet elérhető a Campona weboldalán, ahol inspirációkat is találunk a dobozunk megtöltéséhez.