">

Glamping 5.0 – bubis élvezet

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
A glamping mozgalom hazai úttörője, a Nomád Hotel & Glamping nyílt napján, a Glamping Pikniken, 2018. június 3-án, vasárnap immár ötödször bizonyítja be, hogy lehet más a nyári pihenés. Az idei év tematikája a bubi, mert a hotel tulajdonosai bubisan szeretik a vizet, a bort és a pihenést is.

MI IS AZ A GLAMPING?

A glamping mozgalmat 2013-ban indította el Magyarországon a noszvaji Nomád Hotel & Glamping. A szó a glamorous és a camping szó összeolvadásából született és olyan kempingezést jelöl, ahol a díszletek szemet gyönyörködtetőek, a bútorok kényelmesek, a kiegészítők hangulatosak és stílusosak, a szállások pedig nagyon különböznek a máshol megszokottaktól. A Nomád Hotel & Glamping által nyújtott természetközeli pihenés ma már köszönőviszonyban sincs a régi, fapados kempingezéssel, a kényelmi faktor beiktatásával újra vágyott pihenési formává vált szerte a világon.

HOL PRÓBÁLHATÓ KI?

A kortárs kempingezésre a legjobb hazai példát a Nomád Hotel & Glamping hozza. Az Eger melletti szálloda évről-évre bővíti különleges szállásainak körét. Tavalyelőtt egy konténerházzal, tavaly egy csillagkémlelésre alkalmas buboréksátorral debütáltak, idén a szezont több, de immár saját tervezésű buboréksátorral nyitják meg. A Glamping Piknik néven ismert közönségtalálkozó célja, hogy megkedveltesse ezt a trendi pihenési formát és bemutassa azokat a bérelhető egységeket a Nomád Hotel területén belül, amelyek egy életre szóló nyaralás ígéretével kecsegtetnek.

MIT KÍNÁL A NOMÁD HOTEL & GLAMPING EZEN A VASÁRNAPON?

Laza piknikezést, a pokrócon heverészés, a fűben ülés, a lassulás lehetőségét. Békebeli piknik? Hívjuk annak a természet lágy ölén, ahol a zenei aláfestésről a madarak gondoskodnak.

  • ÉTEL-ITAL: A résztvevők élelmezéséről helyi vendéglátóhelyek és a Stílusos Vidéki Éttermiség mozgalom néhány tagja gondoskodik. Standjával jelen lesz a Rosinante Étterem Szigetmonostorról, a Palkonyha Palkonyáról, a Babka Budapestről, az Anyukám Mondta Encsről. A helyi ízvilágot az egri Macok Bisztró és a házigazda Nomád Hotel és Glamping képviseli, a borokról Bolyki Jani és Kovács Nimród gondoskodik.
  • ALTERNATÍV PROGRAMOK: Aki megnézné a falu több attrakcióját, ejtőzhet Csernus Imre Csendülőjében, ami kávézó, bisztró, színház és nyugalmi zóna egyben. Az alternatív helyszínek között nyitott szafaribusz szállítja az érdeklődőket.
  • GYEREKKEL VAGYOK: jó neked és nekik is, mert őket természet-művészet workshop és egyéb rájuk szabott programok várják!

Időpont: 2018. Június 3., Vasárnap, 12.00–18.00

Helyszín: a noszvaji Nomád Hotel &Glamping kertje, 3325 Noszvaj, Síkfőkút utca 5–7.

Dress code: laza, stílusos glampingszett. Kerékpár, pokróc, szalmakalap, kockásing és bármi, amit a műfaj elbír.

Regisztráció: az eseményre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.(www.nomadhotel.hu)

Videó, a nomád glamping területéről:

Glamping & Piknik @Nomád from E-motion Pictures on Vimeo.