">

Gólyahír
Éreztem, hogy különleges év lesz az idei. Azt is tudtam, hogy a negyvenedik év fordulópont lesz az életemben, de hogy ekkora, arról csak álmodni mertem.

A szakmai életem eddigi legsikeresebb évét tudhatom magam mögött. Fonogram-díj, teltházas koncertek, szebbnél-szebb színpadi szerepek és idén újra forgathattam. Talán kicsit mozgalmas, mégis harmonikus az életem, a családomnak köszönhetően. A gyerekeink egészségesek, okosak és szépek. Szeretjük és tiszteljük egymást. Nem mindig könnyű, van úgy, hogy küzdelmes az életünk, mi küzdünk, ha kell, de élvezzük, amink van. Egyszóval kerek a világ. És most még kerekebb lesz. Én legalábbis mindenképp.

Hogy a Gólya hozta-e vagy a Mikulás, vagy az Angyalkák, nem tudom. Mert a kislányom jó ideje bombázza őket, minden lehetséges fórumon. És úgy tűnik, hogy azok a kívánságok, amik a szív mélyén rejtőznek, egyszercsak, a legváratlanabb pillanatban beteljesülnek. Idén még igazibb lesz a karácsony a családunk számára. A szüleink harmadik unokájukért izgulnak, a tesóm nyáron már háromszoros nagynéni lesz, mi pedig igazi nagy család. Amilyenre mindig is vágytunk.

Akik velünk örülnek, azoknak köszönjük, akik számára közömbös a hír, megértjük. Azt pedig reméljük, hogy azok, akik egy gyermek születése kapcsán rosszindulatú megjegyzéseket tennének, kivételesen megtartják maguknak.

Farkasházi Réka

 

Kérjük a sajtó képviselőit, hogy fenti írást csakis teljes terjedelmében tegyék közzé, az abban szereplő információkat pedig az info@anyakanyar.hu címen egyeztetve használják! 

Az Anyakanyar.hu oldalon megjelent írásokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében engedély nélkül máshol közzétenni tilos. Ez alól kivételt képez, ha csak az írás első egy-két sorát tüntetik fel, majd a folytatásért az Anyakanyar.hu oldalra kattintva jut el az olvasó. Az oldalon található fotók szintén nem használhatók fel engedély nélkül. Minden oldalunk iránti érdeklődést szeretettel várunk az info@anyakanyar.hu címen!