Gubás Gabi

Gyanútlanul  teltek a mindennapjaim, éltem az életem, aztán egyszer csak vágyni kezdtem  egy gyerekre. Mert volt egy férfi mellettem, és úgy éreztem, igen, ő az, akinek szívesen szülnék kisbabát.

És akkor egyszer csak megérkezett a családba egy csöppség,  egy apró lény, és mi akkor tán még nem is voltunk igazi  család, de általa  már legálisan is összetartoztunk. És hirtelen minden átértékelődött. Az életritmusom, a napirendem, a célom, még a személyiségem  is megváltozott. Úgy szoktam ezt megfogalmazni, hogy ettől a pillanattól kezdve az én életemben helyére került, és egyben értelmet is kapott minden.

És amint a karjaimban tartottam Attilát, a kisfiamat, tudtam, mi lesz a legfontosabb számomra ezután: a legjobbat akartam és akarom  neki, illetve nekik ma is, merthogy mára már két csemetém is van. Anna lányom tavaly nyáron született, azóta duplán tudom, mi számít igazán.

Hogy a  legkényelmesebb legyen az ágyuk, legszebb és legjobb a ruhájuk, legegészségesebb az ételük. Szeretném inspiráló környezetben tudni őket, megmutatni nekik mindent, amitől szép az élet és érdemes élni, mert szeretném, ha nekik még százszor és ezerszer jobb lenne, mint nekem volt.

És tudom, hiszem, érzem, hogy ők azért születtek erre a világra, hogy boldogok legyenek.

És  szeretném, ha a gyermekeim valóban minden területen megkapnák tőlünk ezt a hátteret, tudást, biztonságot, mely által tényleg túlszárnyalhatnak minket, szüleiket.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a környezetemben olyan emberek vannak, akik hatalmas tapasztalatukkal és tudásukkal sok mindenben segítettek már nekem, hogy könnyebb legyen eligazodnom az anyaság útvesztőjében, és hogy mindemellett magamra is jusson elég idő, figyelem, legyen energiám megélni és átélni a mindennapok csodáit, erőben, egészségben, sosem feledve, hogy nemcsak anya, hanem feleség, nő, és színésznő is vagyok. Ezeket az apró titkokat, praktikákat szeretném  megosztani az Anyakanyar látogatóival. Hogy én is segíthessek Nektek, olvasóknak, legyen szó egészséges életmódról, táplálkozásról, várandósságról, szépségápolásról, olvasásról, vagy akármiről, ami velünk, anyákkal, feleségekkel, dolgozó nőkkel, háziasszonyokkal, barátnőkkel kapcsolatos lehet. 

Ezzel az eltökéltséggel  indítjuk el ezt  az oldalt, hogy megmutassuk, mi hogyan csináljuk, hogyan gondoljuk, hogyan oldjuk meg, nekünk mi vált be. Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy Nektek mi a titkos receptetek vagy  fortélyotok, reméljük, eláruljátok majd nekünk!

Legyen hát ez az oldal egy olyan találkahely, ahol sok hasznos infóra leltek, akkor is ha még éppen csak gyereket szeretnétek, vagy már boldog anyukaként gyereket neveltek.

Találjuk meg mindenből a legjobbat, külön-külön és így együtt, közösen is!

Mit szóltok? Benne vagytok?

 Szeretettel,

Gubás Gabi