">

GyereKi! – fesztivál lesz a nyár végén

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
Jó, jó, még el se kezdődött, de már gondoljunk a végére? Dehogyis! Azért ha valami jó programról hallunk, ami nyáron történhet, érdemes már most beírni a naptárba! Olyan program, ahol az egész család jól érezheti magát, ráadásul csodás környezetben van, azért lássuk be, nincs olyan sok, tehát az augusztus végi nyárzáró GyereKi! fesztivált mindenképpen jegyezzük meg magunknak. A szépséges, barátságos Velencei-tó amúgy is a szívünk egyik csücske, szóval nagyon sok szeretettel ajánljuk mindenkinek, hogy tervezze be a látogatást oda.

Sokunk kedvenc hálózata a dm-drogerie markt, ahol több mint 13.000 terméket kínálnak a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében, kedvenc lelőhelyünk akkor is, ha bio élelmiszereket vagy natúr kozmetikumokat szeretnénk beszerezni.  

Azt persze biztosan kevesen tudják, hogy az első dm üzlet 1973-ban nyitotta meg kapuit Karlsruhe városában. A kezdeti sikerek után 1976-ban Ausztriában, Linzben is megnyílt az első dm, ezzel nemzetközivé téve a láncolatot.  A cég tulajdonosai a 90-es években elérkezettnek látták az időt, hogy további országokat is “meghódítsanak”, melynek kapcsán 1993-ban vette kezdetét a dm történet Magyarországon is. A dm jelenleg 258 üzletével teljes országos lefedettséget biztosít a drogéria kiskereskedelem piacán.

A dm elköteleződött a környezetvédelem, az egészséges életmód mellett és nagy figyelmet fordít arra, hogy a munkatársak megteremthessék a munka és a magánélet egészséges egyensúlyát. Ezt segítve lehetőség van részmunkaidőben dolgozni, a gyesen lévő kollégákat visszavárják, későbbiekben is számítanak munkájukra. Többek között ez a nézetük is hozzájárult ahhoz, hogy Magyarországon elsőként a dm nyerte el a Legjobb női munkahely címet, és a Családbarát munkahely pályázaton is elismerő oklevélben részesülhetett.

A dm számára mindig kiemelten fontosak voltak az anyukák és a kisgyermekes családok, a drogéria folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy segítse a családok életét. Baba bónusz programját azzal a céllal indította el a dm, hogy a szülők a legjobb gondoskodást nyújthassák gyermekeiknek, s a program a babavárás ötödik hónapjától egészen a gyermekek hároméves koráig kíséri el a családokat. A dm a szabadidő tartalmas eltöltéséhez is szeretne hozzájárulni, ezért idén első alkalommal családi fesztivált rendez. A dm hisz benne, hogy az együtt játszás, az együtt nevetés óriási érték, a dm GyereKi! Fesztivál a közös pillanatok megéléséhez nyújt változatos programokat a családoknak. 

FESZTIVÁL HITVALLÁS

A GyereKi! Fesztivált az idei évben először rendezik meg Velencén, hagyományteremtő céllal. A fesztivál célközönsége elsősorban a gyermekes családok. A szervezők célja hosszú távon a legnagyobb magyarországi családi- és gyermekfesztivál megteremtése minden korosztály számára, olyan tematikus helyszínek kialakításával, ahol a színvonalas szórakozás mellett a kultúra, az egészséges életmód és a sport is kiemelt szerepet kap. Az iskolakezdés előtti utolsó hétvégén, augusztus 26-án, és augusztus 27-én egész napos nyitva tartással, 12 programhelyszínnel várnak a szervezők minden kedves családot, aki értékes közös időtöltésre vágyik.

HELYSZÍN

A fesztivál helyszíne, Velence központjában, a megújult sétánnyal szemben, a szabadstrandhoz közel, a Széchenyi és Gárdonyi főutak által határolt területen fekszik. A fesztivál stratégiai partnere a Velence Resort & Spa 3-4 perc sétával érhető el. A parkolásra, elegendő parkolóhelyek biztosítására Velence városa kiemelt figyelmet fordít. A parkolóhelyeket térítés ellenében vehetik igénybe a vendégek.

fesztivál NYITVA TARTÁS

Augusztus 26. (SZOMBAT) és Augusztus 27. (VASÁRNAP) 10.00 – 21.00

A Nagyszínpad, a Kényelem Szigete programhelyszín és a vendéglátóegységek kivételével minden program a nagyszínpad utolsó koncertje előtt, azaz 19.30-kor ér véget mindkét napon.

BELÉPÉS, JEGYEK

A jegyek megvásárolhatók elővételben a Broadway jegyirodában és www.broadway.hu weboldalon, valamint a www.jegy.hu és az Interticket online jegyértékesítő rendszeren keresztül. A szervezők helyszíni értékesítést is terveznek, az elővételben értékesített jegyek számától függően.

A GyereKi! Fesztivál szervezői a programváltoztatás jogát fenntartják. A naptárba azonban már most írjuk be, augusztus 26-án és/vagy 27-én ott a helyünk Velencén!