">

Legyen saját virtuális magazinod!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
Ti használtok névjegykártyát? Előfordult már veletek, hogy valahol, valakinek, valamilyen helyzetben nagyon szerettetek volna bemutatkozni, de kevésnek éreztetek egy darabka papírt? Vagy akár egy egyszerű bemutatkozó levelet? Gondoltatok már arra, hogy milyen egyéb önkifejezési, bemutatkozási formával lehetne élni?

Szabó Patrícia, aki kislánya születése után bennünket is megajándékozott rendhagyó babanapló-bejegyzéseivel, most mutatott nekünk egy igazán klassz dolgot. Egy találkozás nyomán, a Pure&Pastel energikus és szuper tehetséges fotósával, Potyondi-Galasi Orsival, ismerte meg ő is ezt a bemutatkozási formát, amely igazából egy magazin. Egy olyan kiadvány, amelyben változatos és igazán beszédes portrék találhatóak, ahogy ő látja az adott embert és egy interjú is, ami bemutatja az újság főhősét. Ezt pedig a nevezett főhős egy kattintással elküldheti bárkinek, aki szívesen megtudna, olvasna róla többet, mindezt úgy, hogy fotókon érzékelheti az alany kisugárzását, személyiségét is. Biztosan furcsa ez, ahogy minden lapon saját magát látja viszont az ember, de tény, hogy ennél trendibb névjegykártyája nem nagyon lehet senkinek. 

Üzletasszonyok, vállalkozók, üzletemberek, sőt, komplett vállalkozások mutatták eddig meg magukat Orsi lencséje és kérdései által. Van, aki ezt, mármint egy ilyen magazin elkészülésének lehetőségét adta üzletfelének ajándékba. Komplett termék számára is kérhető ilyen magazin, de akár egy vállalat is bemutatható ezáltal. Mindennek igazi arca és személyisége lesz. Ez egy szép, stílusos és modern névjegy, amellyel egészen biztosan “hatást” ér el az ember és nem teszik vállalkozását a futottak még kategóriába.

Patrícia így emlékszik a saját fotózására, amelyet azért vállalt el, hogy segítsen népszerűsíteni ezt az egyedi megoldást: “Orsinak zseniális látásmódja van, önbizalmat ad az embernek, emeli a lelkét és szuper képek születnek… bár a kérdései is igen zseniálisak. Amit a képeken látsz, azt mi egy 1,5 óra alatt fotóztuk meg. A helyszínt is egy vállalkozó anyuka társunk biztosította (NewRoof Design – C. Szabó Helga), a ruhák a Daarla darabjai Kovács Marcellától, a sminkemet pedig Felhalmi Kingának köszönhetem. Ez egy olyan marketing lehetőség, ami több, mint egy fotó, érdekesebb, mint egy weboldal és nem „csupán” egy cikk. Mind-mind nagyon értékes külön-külön is, de egyben még ütősebb, mert magában hordozza a saját történetedet és szolgáltatásodat, plusz vizuálisan is meg van támogatva a saját képeiddel, ami így, egyben kifejezetten hatásos a mai online világban!”

Potyondi-Galasi Orsi, a Pure&Pastel megálmodója pedig így mesél a projektről: “Mindig is érdeklődve néztem a Cosmopolitan, vagy Vogue szépen összeszerkesztett borítóit, a tökéletesen kinéző modelleket, vagy az éppen aktuális sztárokat, a színes feliratokat és a hangzatos mondatokat. Az évek során egyre inkább hitvallásommá vált, hogy retusálás nélkül mutassam be a hozzám járó hölgyeket/nőket/anyukákat, mert hiszek abban, hogy a nevetőráncok nem csúnyák, sőt, inkább megszépítik egy nő arcát! Fontos, hogy apránként motiváljam őket, feldobjam a napjukat és elérjem, hogy kikapcsoljanak néhány óra erejéig, amikor büszkén vállalják fel önmagukat! Természetesen, cégek számára is hasznos a magazin, mint megjelenési forma.Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs utómunka egy képen, mert a színekkel, fényekkel intenzíven játszom, ezzel is elérve azt a hatást, amitől egy nő élettelivé és ragyogóvá válik!” 

Patrícia anyagát itt tudjátok megnézni:

https://pureandpastel.com/pureme-magazin-szabo-patricia/