">

Óriásláb fia

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
A családi mozikat szeretjük, úgyhogy mindig nagy örömünkre szolgál, ha ilyet ajánlhatunk a figyelmetekbe. Jó dolog együtt filmet nézni, pláne, ha az a film a szeretetről, az összefogásról szól. Most szeptember 7-én egy ilyen film kerül a mozikba, egy szívmelengető, színes kalandokkal teli, látványos utazás, amely a természet szeretetére és az elfogadásra tanítja a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Az Óriásláb fia című film mókás és izgalmas pillanatokkal van tele, egy igazi családi film, amelyben a néző egy kiskamasz szemén keresztül nyer betekintést az erdő csodálatos és varázslatos világába.

A tartalom röviden: Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik – akiről történetesen az is kiderül, hogy az édesapja.

Adam először kétségbe esik, de aztán rájön, neki is szuperképességei vannak, és nemhogy hihetetlenül gyorsan fut, de még az állatok nyelvén is tud beszélni. Ám a családi boldogságot hamar megzavarja az Óriásláb nyomában járó gonosz tudósok felbukkanása. Most Adamen a sor, hogy újdonsült barátaival összefogva megmentse bajba jutott apukáját. 

Íme egy kis kedvcsináló! Irány a mozi, nézzétek meg ti is Adam és Óriásláb kalandjait!