">

A nap, amikor százak tornáznak együtt
„Három évvel ezelőtt jött az ötlet, hogy minden évben legyen egy nap, amikor az összes oktatóm egyszerre tart tanfolyamot itthon és külföldön. Egy évvel ezelőtt már több, mint 400 édesanya tornázott velünk!”– meséli Bagyinka Tímea, sportrekrációs szakoktató, aki megoldást talált egy sokunkat érintő problémára.

Ha az alábbiak közül kettő ismerős, akkor itt az idő, hogy te is megismerkedj a LoveYourBelly módszerrel!

„Már kezdem megszokni, hogy állandóan fáj a derekam, hasogat a hátam…

„A szülés óta sehogy se megy le a hasam, pedig kitartóan csinálom a felüléseket! 

„Egyre jobban kidudorodik a köldököm, lehet, hogy sérvem van?  

„Édesanya vagyok!

Feltehetően minden 2. édesanyát érint a szétnyílt hasizom problémája, amely összefüggésben állhat azzal a hát- és derékfájással, ami a mindennapjaid része. Okozhatja ez a köldöksérvedet, de azt is, hogy bár szorgalmasan edzel, mégsem akar eltűnni az a kis „terheshas”.

Nem vagy egyedül, ha neked sem vizsgálták a hasad állapotát a szülés óta

2018. május 12-én a III. LoveYourBelly WorkDay eseménnyel a lapos has titkára*, azaz a szétnyílt hasizom felismerésének fontosságára és a műtét nélküli rehabilitáció lehetőségére szeretnék felhívni a figyelmet a módszer oktatói, akik ezen a napon több, mint 100 helyszínen tartanak tréninget.

Keresd fel a lakóhelyedhez legközelebbi, szakképzett LoveYourBelly oktatót, akinek megvan a kellő tudása és tapasztalata ahhoz, hogy egy egyszerű, tapintásos vizsgálattal megállapítsa, mennyire sérült meg a hasad (kötőszöveted) a várandósság következtében.

LoveYourBelly nemcsak egy gyakorlatsor, hanem egy komplett tudás arról, hogy hogyan óvd és erősítsd a hasad. Az egyalkalmas tréning során az oktatód megtanítja neked, hogy mely mozdulatokat kerüld a mindennapi élet során, és hogy a megnyúlt, tónusát vesztett hasból hogyan lesz újra feszes, a kibillent medence tartásból újra helyes, és nem utolsó sorban hogyan jelennek meg szépen, csendben a kar izmai is… 

„Az öthónapos Artúr anyukájaként a saját bőrömön tapasztalatom, hogy bizony nem könnyű megtalálni és ragaszkodni a saját egészségünk megóvására fordított időhöz. Pedig soha nem volt még ilyen fontos, ha belegondolunk! A szívünk csordultig szeretettel, az nem kérdés, de most kell az erő a karjainkba, a tartás a hátizmainkba és a rehabilitáció a hasizmainknak, hogy a testünk úgy tudjon szolgálni bennünket, ahogy mi a kicsi babánkat – non-stop.” – mondja Bagyinka Tímea.

*Ahogy erősödik a has és a hát izomzata, azzal együtt az esztétikai élmény sem marad el, sokkal karcsúbb lesz a derék, a has visszanyeri eredeti körtérfogatát és az egyenes hasizom ereje miatt képes a kitámasztó funkcióját ellátni, ami eredményeként szép, lapos lesz újra a has, még az a has is, amelyiken a külső zsírréteg picit vastagabb.

További információ: http://loveyourbelly.hu