">

Ajánljuk (nemcsak) magunkat!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
DSC_0551okLassan egy éve lesz, hogy elindult az Anyakanyar, és ahogy azt hétről hétre láthatjátok, a következő heti előzetest mindig egy magazincímlapon tesszük közzé. Már többen érdeklődtek afelől, hogy ezt a lapot hol lehet kapni, és ilyenkor mindig elmondjuk, hogy ez csak egy jópofa és látványos promóciós eszköz, egyelőre az interneten lehet olvasni bennünket. Persze azért vannak kivételek. Nemrégiben ugyanis visszautasíthatatlan kérés érkezett hozzánk, hogy szerepeljünk közös címlapon és írásainkkal a Diéta és Fitnesz áprilisi lapszámában. Külön-külön persze már sok címlapfotózásunk volt, de együtt ez volt az első, ezért nagyon örültünk neki és boldogan mondtunk igent!

Az eredményt pedig már másfél hete láthatjátok baba-mama_kulonszam_DF_1304_B1az újságárusok kínálatában. Az apropója ennek a címlapszereplésünknek az is, hogy a Diéta és Fitnesz ehavi lapszáma egy baba-mama mellékletet is tartalmaz, amelyben igen sok hasznos tanácsot kaphatnak a kismamák, akár még csak anyaságra készülnek, akár éppen babát várnak, akár pedig már a kisbaba körüli teendőket látják el. Ahogyan mi is szeretnénk mindenkihez szólni, aki éppenséggel ezelőtt a bizonyos kanyar előtt, közben, után van… :-) Remek tippek olvashatóak itt a termékenység elősegítésére is, hiszen tudjuk, hogy vannak olyan párok, akiknél ez nem megy olyan könnyen. Mintaétrenddel is próbál a lap segíteni. Szó esik az egészséges mértékű súlygyarapodásról, a szoptatás nehézségeiről, és az azt segítő praktikákról. Találhatunk egy vitaminkalauzt is a mellékletben,  illetve a télen is fogyasztható gyümölcsökről is olvashatunk. És hogy ne csak diéta, hanem fitnesz is legyen, a lap segít gyakorlatokkal kismamáknak és babával együtt tornázó anyukáknak is. És ez még csak a különszám…

DF_2013_04_B1_CMYK_300ppiA Diéta és Fitnesz magazint egyébként is nagy kedvvel forgatjuk. Őszintén szólva kevés olyan lap van, amiben ennyi hasznos olvasnivalót, tanácsot, ajánlatot találunk egy helyen. Hiszen újra és újra akarjuk a megerősítést, hogy jól táplálkozunk és a családnak is minden fontos tápanyag, vitamin a tányérjába kerül, mindent tudni szeretnénk a legújabb edzésmódszerekről, és nincs nő, akit ne bűvölne el egy-egy újabb diéta leírása. Az áprilisi számban a diéta mongol módi. Naná, hogy úgy kezdődik, hogy száműzzünk mindent, ami finomított, tartósított élelmiszer, és forduljunk a gabonák, zöldségek, gyümölcsök felé. Igazából, amit írnak, csak egy újfajta megközelítés, de talán, ha többször olvassuk ezeket a dolgokat, könnyebben megfogadjuk, és változtatunk bevett szokásainkon. Találunk a lapban hasznos tanácsokat lúgosításhoz, nagyszerű recepteket citrusokkal, megint másokat tojás felhasználásával, sőt még egy könnyű zabpelyhes csodasütit is figyelmünkbe ajánl az ehavi lapszám. Szívünk egészségének megőrzéséhez nemcsak táplálkozási hanem edzési jótanácsokat is kapunk. De megtudhatjuk, milyen a tökéletes fekvőtámasz, kapnak tanácsot a futás szerelmesei is, és edző-szakértők is válaszolnak olvasói kérdésekre. Nem kevesebb, mint 50 szexi tipp is szerepel az áprilisi lapszámban, amely a rohanós hétköznapokban sok pár számára hozhat üdítő perceket.

És hát akkor hadd büszkélkedjünk, bizony 6 oldalon keresztül ott mosolygunk a magazin közepén mi is, diétával, receptekkel, praktikával, jótanácsokkal. Az elmúlt közel egy évben már elég sok témáról írtunk nektek az Anyakanyar oldalán, ebből szemezgetve készült el ez az összeállítás. Reméljük, a lap azon olvasói is örömmel fogadják majd írásainkat, akik még nem Anyakanyar-követők, nektek pedig tényleg tiszta szívből ajánljuk figyelmetekbe a Diéta és Fitnesz magazint, hiszen hónapról hónapra hasonló érdekességekkel készül nekünk, nektek. Egészségünk, jó közérzetünk mindannyiunknak nagyon fontos, és ezért valóban helyes táplálkozással és sportos életmóddal tehetjük a legtöbbet. A lap mottója is így szól: Minden, amitől szép az élet!

Büszkék vagyunk hát, hogy e hónapban mi kerültünk címlapra, és nagyon örülünk neki, hogy a továbbiakban is találkozunk majd a Diéta és Fitnesz hasábjain az olvasókkal. Nektek pedig van egy meglepetésünk, érdemes lesz figyelni Facebook-játékunkat, ahol egy soron következő nyereményjátékban előfizetést lehet majd nyerni erre a klassz magazinra. Olvassátok, forgassátok haszonnal az áprilisi számot!

Puszi: Réka és Gabi