">

Annie Sloan varázslata

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
Az Annie Sloan festékek a bútorfelújítók körében fogalomnak számítanak. Annie Sloan a dekorfestékek és színek világában sokéves tapasztalattal a háta mögött, 1990-ben egy saját dekorfestéket fejlesztett ki, a Chalk Paint® krétafestéket. Az Annie Sloan Chalk Paint® krétafesték több mint 45 országban és több mint 1600 viszonteladónál vásárolható meg. Festékeinek titka a csodálatos színekben rejlik és abban, hogy csiszolás és bárminemű előkészítés nélkül hordható fel fára, fémre, textilre, téglára, laminált padlóra, parkettára és bármire, ami új színért kiált. Annie világszerte tart műhelyfoglalkozásokat, 25 könyvet írt a festékekről, színekről és technikákról. Könyvei 11 nyelven érhetők el és eddig több mint 2 millió példányban fogytak. A The Telegraph azt írta Annie-ról, hogy ő “Nagy- Britannia egyik legnépszerűbb női tervezője”.

annie-sloan

A brand névadó tulajdonosa 25 éve dobta piacra első termékeit, a negyedszázados évfordulót pedig rendhagyó módon ünnepli. Ez év tavaszán pályázatot írt ki olyan közösségek számára, melyeknek a terei megújításért kiáltottak, majd 25 nyertest hirdetett, vállalva azt, hogy festékekkel, ecsetekkel, bútorszövetekkel az enteriőrfrissítést segíti.

A versengés hazai sikert is hozott, a 25 nyertes közé egy magyar pályázó, a Nagymarosi Művelődési Ház is bekerült, amelynek kis-és nagyterme két lépcsőben újul meg 2016 novemberében. A múlt hét végén a helyiségek székei kaptak új kárpitot a ’Jobb mint volt’ bloggere, illetve a ‘Manohuis Lányok’ tervei alapján, november 26-27-én pedig a falakat színezik át. Mindkét aktivitás lakossági összefogás eredménye: számos önkéntes segítő vesz részt ugyanis a közösségkovácsoló programban. A project sikeréhez szükséges termékeket és a festékeket Annie Sloan és a Nemiskacat Látványműhely biztosítja. A eseményre szombaton 9-18-ig, vasárnap 9-16-ig várják a segítőket és a lelkes bámészkodókat.

moodboard1

Aki pedig még szeret felújítani, festeni, mindenképpen ismerkedjen meg a csodálatos Annie Sloan márka termékeivel. Katt ide: http://anniesloan.hu