">

Jön a Nagy Festés hete!
2021 izgalmasan indul az Annie Sloan bútorfesték forgalmazói számára világszerte. Február első hetében ugyanis megrendezésre kerül a Big Paint, (itthon Nagy e-Festés), melynek keretében az eseményhez csatlakozó Annie Sloan forgalmazók egy héten keresztül élő online workshopokat tartanak, elsősorban kezdő bútorfestők számára.

Alkalmazkodás a túlélés kulcsa

Annie Sloan-ról -a márka alapítójáról- köztudott, hogy forgalmazóit, legyenek bárhol a világon, saját maga választja ki. Közülük sokakat ugyanúgy sújtanak a pandémia okozta változások, mint bármely kisvállalkozást a világban. Legtöbben egy időre bezárni kényszerültek boltjaikat, workshopjaikat nem tarthatják meg. Annie őket segítendő hívta életre a Nagy e-Festés nevű eseményt, mely az eddigi offline-ról, online platformra helyezi át a személyes találkozásokat és lehetőséget biztosít azoknak, akik szeretnék megtapasztalni a bútorfestés élményét. „Szerettem volna valahogy segíteni a forgalmazói közösségen. Ezek az emberek családanyák, karrier váltó hobbisták vagy művészek. Kiválóan festenek, de nincs mögöttük megfelelő marketing tapasztalat ahhoz, hogy válság idején hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. Ebben szeretnék támogatást nyújtani csapatommal, innen Oxfordból.”- meséli Annie.

Bútorfestés online, élőben

Jó hír, hogy itthon mind a hét Annie Sloan forgalmazó csatlakozott az eseményhez, így az érdeklődőknek bőven van lehetősége válogatni az időpontok és a házigazdák között. Az előkészületek már november óta zajlanak. „Az ember nem is gondolná, hogy mennyi munka van egy ilyen workshop mögött. Nem elég csak bekapcsolni a kamerát és mögé állni. Fontos a hang, a fény, a képminőség és az, hogy ne csak az minket lássanak a résztvevők, hanem mi is őket.” – meséli Szendrődi Enikő, az Annie Sloan Hungary márkaképviselője, akivel korábban már nálunk is olvashattatok interjút. A workshop különlegessége ugyanis abban áll, hogy ÉLŐ és ezáltal INTERAKTÍV lesz. „Nem tudok hasonló mechanizmusú workshopról jelenleg a magyar bútorfestő piacon” – jegyzi meg Enikő. A résztvevők tehát együtt festenek a házigazdával, kérdezhetnek és azonnali segítséget kapnak az egész festés során.

A postás csenget, workshop csomag érkezik

A workshop szett csinos kis dobozban érkezik majd a résztvevők otthonába. Tartalma 3 doboz 120 ml-es Annie Sloan krétafesték, egy 120ml-es wax, egy lapos ecset, egy gyönyörű stencil és egy tálca, melyet a résztevők közösen festenek majd meg, követve az instrukciókat, közben elsajátítva egy-két alapvető fogást. „Többféle tálca készíthető a szettből, a résztvevő fantáziáján múlik milyen lesz a végeredmény. A maradék festék az ecsettel pedig az övé, ez egy olyan extra melyre például a személyes tanfolyamokon nem volt példa.”- mondja Enikő.

Ha kedvet kaptatok otthonról, kényelmesen festeni tanulni, akkor a workshopokat tartó forgalmazókról és az időpontokról itt tájékozódhattok:

https://anniesloan.hu/e-festesonlineworkshop/