">

Babák, mamák, gyerekek hétvégéje jön

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , , ,
Kismamák, kispapák, reménykedők, várakozók és beteljesültek egyaránt számon tartják a novemberi dátumot, amikor is 3 napig ismét Baba-Mama Expo van az Arénában. A jelszó évek óta a régi: ha kibújt, ha nem, megyünk! Az ország legnagyobb baba-mama rendezvénye idén is sok fontos kérdésre segít választ találni a helyszínen.

 

Tény vagy tévhit, hogy búcsút kell intened a reggeli kávédnak, ha babát vársz? Hogyan táplálkozhatsz egészségesen a terhesség kilenc hónapja alatt? Milyen ruhadarabokkal készülhetsz fel a hidegebb évszakra? Hogyan válaszd ki a megfelelő babakocsit, bababútort vagy hordozót? Mi a titka a nyugodt, alvással töltött éjszakáknak?

Ezer és egy fontos kérdés, rengeteg egymásnak ellentmondó válasz, és számtalan döntés, amit meg kell hoznod a babavárás és a kisbabás kor időszakában. Tedd félre a könyveket, és gyere el az ősz legnagyobb várandósoknak és kisbabás szülőknek szóló rendezvényére: a BabaMama Expón 2019 legfrissebb termékújdonságai között válogathatsz, és szakértőktől kaphatsz személyre szabott tanácsokat.

Ne feledd, a BabaMama Expóval egyidőben, a KidExpón a tesókat is színes és edukatív programok várják.

November 22-24., Budapest Aréna

www.babamamaexpo.hu

Ha felhőtlen kikapcsolódásra és változatos programokra vágytok, akkor a KidExpo a tökéletes választás. Az ország legnagyobb kisgyerekes szülőknek szóló rendezvényén testközelből szemügyre vehetitek, sőt ki is próbálhatjátok a reklámokból már jól ismert játékújdonságokat: idén is sokféle ügyességet és kreativitást fejlesztő játék várja az apróságokat.  

Családi hétvége persze nincsen hasznos tanácsadások nélkül, szó lesz a helyes szájápolásról, de bátran felkereshetitek dietetikusokat az ételintoleranciákkal kapcsolatban, és allergológus főorvos véleményét is kérhetitek a helyszínen

A családi hétvége részleteiről a www.kidexpo.hu oldalon tájékozódhatsz, egyes programokra pedig érdemes előre regisztrálnod, hiszen játékvásárlási utalványt és ausztriai hétvégét is nyerhetsz!

A KidExpo testvérrendezvénye az azonos jeggyel látogatható BabaMama Expo, ami a gyermektervezéstől a három éves korig terjedő időszak legszélesebb téma- és termékválasztékával vár titeket.

Időpont: 2019. november 22-24.

Helyszín: Budapest Sportaréna

Bővebb információ: www.kidexpo.hu