">

Az igazi pilates – a negyedik alapelv

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , ,
Szeptember. Ez már megint az újrakezdések, a fogadkozások ideje. Ha sok volt nyáron a fagyi, a lángos, a szalonnasütés, a lecsó friss kenyérrel, vagy éppen a nyaralásnál a kihagyhatatlan svédasztal. Vagy ha csak jobban szeretnénk magunkat érezni a bőrünkben, és most a kánikula elmúltával újra van kedvünk megmozdulni is. Igazából minden évszakban megvan az indok, az ok a diéta és a hozzá kapcsolódó mozgás elkezdésére, a szeptember mégis valahogy ad egy új erőt, lendületet. Talán a régi beidegződés, az iskolakezdés, vagy éppen manapság a gyerek ovis vagy iskolai évének kezdése. Az ember lánya tudja, hogy mindjárt itt a karácsony, amikor is egyrészt jól akarunk kinézni a családi fotókon, másrészt úgyis megint jön az evési hullám, töltöttkáposztától bejgliig. Na, erre sem árt előre készülni. És bele kell férni az őszi nadrágokba, szoknyákba is, meg, ha már úgyis rosszabb a kedvünk a napsütés hiányától, akkor legalább mutassunk benne jobban.

Szóval sok-sok okkal és érvvel több áll rendelkezésünkre, hogy folytassuk, amit elkezdtünk néhány héttel ezelőtt itt veletek. Vagy kezdjük el most, és akkor most már így együtt 4 pilates-alapelvet tudtok gyakorolni videónk, és persze Bokor Zsuzsi edző és a Pilates Balance segítségével. Rajta!

Hamarosan jön az ötödik alapelv is, és akkor már teljesen készen álltok komolyabb pilates-edzések megkezdésére is. Hozzuk formába magunkat együtt, mi veletek vagyunk!

Puszi: Réka