">

Bombasztikus kényeztetés

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
gabireka_kardiganosKevés kellemetlenebb időjárást lehet elképzelni, mint amivel tegnap ajándékozott meg minket a november. Egész napos eső, szürkeség már kora délután, brrr… Na jó, persze, a hóvihar se lesz sokkal jobb, de most még nehezen akklimatizálódunk, a hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara miatt. Viszont az a jó hír, hogy ilyenkor, mikor úgysincs kedve az ember lányának menni sehová, és lehet kicsit bekuckózni, élvezhetjük az otthoni wellness előnyeit is. Már ha felkészültünk néhány aprósággal, amellyel feldobhatjuk a hangulatunkat. A természetes alapanyagokból, kézzel készített Bomb kozmetikumok egészen biztosak ilyenek. Már a csomagolásuk olyan, hogy mosolyra fakaszt és kipróbálásra csábít.

A Bomb Cosmetics idei őszi kollekciójában főszerephez jutottak a gyümölcsök, na és a sok-sok csoki. Az is lehetne a jelszó, hogy nem, mi nem hagyjuk, hogy a csúnya, esős idő kibabráljon velünk, a fürdőszobában tavasz van nálunk. Vegyük mindjárt az első tippet. A Csokikocka szappan kicsik és nagyok kedvence. Olyan édesség, amelyet mindenki fogyaszthat és még a kezet sem szárítja ki, sőt, felesleges kemikáliákat sem tartalmaz, mert természetesen minden összetevője természetes. De nézzük a beígért gyümölcsöket! A Barackos arclemosó valószínűleg az év slágere lesz. Nem irritál, gyengéden szedi le a sminket is és az illatától oda és vissza van az ember. És hát az arctisztítás mindennek az alapja, ugye tudjátok. Ha nem is jut sok idő otthoni piperészkedésre, az alapszabály, hogy az arcunkat úgy a sminktől, mint az utcai szennyeződésektől tisztítsuk meg. Barack után még egy kedvenc: a málna.  A tavaszi slágerlista győztese, az Epres testvaj méltó ellenfélre talált idén ősszel, megérkezett a Málnás testvaj. Ebbe legszívesebben beleharapna az ember, nincs mese. Hosszan hidratál, kényeztet, könnyen használható és akár kismamáknak is ajánlanánk, annyira lágy, finom és persze parabénmentes.

oszi bombok1

Persze akad még illatos és kényeztető finomság az őszi újdonságok között. Érdemes körülnézni a Bomb honlapján. Például ezt is imádni fogjátok! Kezeskedünk érte, hogy a fűtési szezon minden hölgy kezére hatással van. Sajnos. És ugye ott látszik rendesen a kor, gondoljunk csak Madonnára. Ez a Shea mámor kézkrém a hidratálás magasiskolája. Ezután már nem nyúl az ember máshoz, az egészen biztos. Próbáljátok csak ki! Óriási kedvencünk lett a Pöttyöske fürdőfánk, ami jó barátnője gyerekeknek és felnőtteknek is. Kint zuhog az eső, teljes a locspocs, de bent pedig a kakaóvaj kitűnően hidratál és kényeztet a fürdővízben. Kihagyhatatlan termék, akár egy hétvégi otthoni spa-hoz is. Szerencsére az Ősztündér is járt felénk mostanában. Hozott magával szilvát, fahéjat, nerolit, jázmint is többek között. Ezt mind beletette egy szépséges gyertyába, amely 45 órán keresztül is ég akár, tehát hetekig lehet otthonunk “gyümölcsös kandallója” az őszi estéken.

oszi bombok2

Ennyi indok már bőven elegendő lehet ahhoz, hogy kattintsatok ide: http://furdogolyok.hu – és lepjétek meg magatokat és a családot valami kényeztető kozmetikummal. Vagy súgjátok meg a családnak, hogy minek is örülnétek innen Mikulásra, Karácsonyra. Van miből választani! És tudjátok, megérdemlitek! :-)

Puszi: Réka és Gabi