">

Bombasztikus nyári kozmetikumok

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
nyariStrand, Balaton, tenger. Így ebben a sorrendben jöhet, ugye? Optimális esetben valamelyik-mindegyik-akármelyik is jut nekünk a nyáron, szeretjük, élvezzük. Lubickolunk, pancsolunk, hullámot verünk. Na de mi van akkor, ha ez éppen nem adatik meg? Bármilyen okból is maradunk otthon, a fürdőélményről azért nem kell lemondanunk. A fürdőszobánk hűvösében, akár egy-két gyertya andalító fénye is élvezhetjük a nyár legfinomabb illatait, amelyeket a természetes kozmetikumokat forgalmazó Bomb Cosmetics varázsolt termékekbe a kedvünkért.

Kezdjük az utazást mindjárt a Távoli Partok Fürdőfagyival! tavoli partok furdofagyiA házimunka is várhat egy kicsit, csobbanjunk egyet a kádban,és hagyjuk képzeletben álomszigetekre repíteni magunkat. A bőrünk selymessé tételéről lágy kakaó- és sheavaj gondoskodik,  a kamilla-kókusz illóolajak pedig igazi trópusi mámorba repítenek! Ráadásul ezt a fürdőfánkot igazán takarékosan tudjuk használni. Dobjuk bele a fürdővízbe, hagyjunk leolvadni belőle egy darabot, majd tegyük vissza a papírformába, így legalább négyszeri használatra elég lesz. A kakaóvajtól pedig a bőrünk olyan hidratált lesz, hogy öröm lesz felvenni a kedvenc spagettipántos nyári felsőnket utána.

nyari mez masszazs szeletHasonlóan csábítóan cseng a Nyári Méz Masszázs Szelet neve is. Száraz bőrön, akár fürdés vagy tusolás után kell használni, bedörzsölhetjük vele a bőrünket, amelyet esetleg megviseltek az éltető nap néha túlzó kis sugarai. Ezzel is jól lehet gazdálkodni: kenjünk igény szerinti mennyiséget a bőrünkre, a többi mehet vissza a fóliába. Ne mulasszuk el alaposan becsomagolni, nehogy a végén kiszáradjon ez az illatos finomság.

Tejes-Mézes Tusradír – tejes mezes tusradirna, ez sem hangzik éppen rosszul! Egy esti program előtt is be lehet vetni, ha szeretnénk magunkat kicsit formába hozni. Lágy, finom őrlésű bőrradír, shea vaj bázissal, amelynek használata után bőrünk selymes és puha lesz, mint Kleopátrának. A kamilla és zsálya illóolajak pedig gondoskodnak, hogy a fürdés után nemcsak testünk, de lelkünk is nyugodt hangulatba kerüljön. Milyen érv kell még emellé?

zamatos ananasz ajakbalzsamNyáron különösen fontos az ajakápolás is, erre is van megoldás Bomb módra. A Zamatos Ananász Ajakbalzsamnak már a neve is olyan, hogy hű! Extra mennyiségű növényi vajat tartalmat, amely remekül hidratál, a tégelyben pedig friss, gyümölcsös fekete ribiszke, eper, málna és áfonya lapul, krémes vanília és édes karamell társaságában. Ott a helye a táskánkban!

Ha pedig vendégségbe vagyunk hivatalosak, paradicsomi madarak ajandekcsomagesetleg egy nyári névnapra vagy szülinapra kell frappáns, illatos ajándékkal előrukkolnunk, akkor kevés jobb választás lehet, mint a Paradicsomi Madarak Ajándékcsomag. A vidám, színes csomagolóanyag türelmetlen feltépése után lapul majd benne Ragyogó Margaréta Fürdőbomba, Képzelet Szigete Fürdőbomba, Hawaii Five Oh! Fürdőkrém, Trópusi hangulat Fürdőkrém és Hawaii szappan. Aloha!

Szóval érdemes körülnézni a Bomb Cosmetics háza táján, mert minden évszakra tartogatnak nekünk néhány szuper újdonságot és meglepetést. Ami még fontos, továbbra is lehet rendelni a webshopban, de mostantól már az általunk is nagyon kedvelt Müller Drogériákban is rájuk lehet bukkanni. Keressétek, szeressétek!

Puszi: Gabi és Réka