">

Ehető minőségű kozmetikumok

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
gabireka_feherfeketeAhogy tudjátok rólunk, mi is nagyon figyelünk arra, hogy milyen termékekkel, milyen használati tárgyakkal vesszük körbe magunkat.Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ebben a felgyorsult, stresszel teli világban miért szükséges még jobban „befelé figyelni”, és meglelni a harmóniát test és lélek között. Szerencsére már egyre több ember számára fontos a kiegyensúlyozott, egészséges és boldog életvitel. Ők azok, akik nyitottak a minőségi változásra és keresik az új, alternatív megoldásokat minden téren, így a kozmetikai termékek használatában is. Nemrég felfedeztünk egy remek újdonságot, hiszen a Coconutoil Cosmetics nemrég bemutatott új termékei éppen nekik készültek.

Abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy egy kozmetikai termék csak akkor képvisel magas minőséget, ha egészségügyi kockázata minimális. Erre pedig a legjobb garancia, ha az adott kozmetikai termék kizárólag természetes eredetű anyagokat tartalmaz, melyek kémiai kezelésen egyáltalán nem, vagy csak a legszükségesebb mértékben esnek át. Csak azt tegyük a bőrünkre, amit meg is ennénk! Amit a káros vegyi anyagokra különösen érzékeny emésztőrendszerünk fel tud dolgozni, annak a bőr-és hámrétegre sincs káros hatása. A nemrég piacra került Coconutoil Cosmetics készítményei kizárólag organikus, ehető összetevőket tartalmaznak.

kokuszdio

 “Amikor ázsiai utazásaim során megismerkedtem a kókuszolajjal, azt éreztem, a kókuszolajban rejlő sok jót minél több emberhez szeretném eljuttatni. Ezért is fejlesztettünk olyan kozmetikai termékeket, melyek alapja az élet fájának gyümölcse, a kókuszolaj. Hiszünk a változásban, hiszünk a természetességben, hiszünk abban, hogy sokan vagytok, akik egészségetek megőrzése érdekében, egy kiegyensúlyozott és boldog élet reményében tenni akartok valamit. Vannak kis lépések és vannak nagyobbak. De az útra rálépni elengedhetetlen. Kapcsoljuk át az életmód kapcsolót!” – így ajánlja a Coconutoil Cosmetics termékeinek fejlesztője az újdonságokat.

A kókuszolaj rendkívül sok pozitív hatással rendelkezik, miközben emésztésünkre, szívünkre, immunrendszerünkre is rendkívül jótékonyan hat, bőrápolásra és hajápolásra is kitűnően alkalmazható.

A Coconutoil Cosmetics golyós deo gyakorlatilag alig tartalmaz mást, mint kókuszolajat, kevés szódabikarbóna, ehető emulgeálószer és E-vitamin egészíti ki, valamint természetes eredetű illatanyag, hiszen a natúr változat mellett levendulás és argánolajas is kapható. A kókuszolajas deo amellett, hogy elvégzi az izzadság felszívását, hidratálja a bőrt, használójának pedig természetes illatot biztosít. Mivel GMO, azaz génmanipuláció-mentes összetevőket tartalmaz, így kapta meg a NaTrue minősítést. A csomagolás is környezetbarát, hiszen újrahasznosított, FSC kartont, alumínium és üveg tégelyeket használnak, a hagyományos, teljes műanyagból készült elemeket pedig PLA, azaz növényi bázisú műanyagra cserélték.

coco deo

A deo-család mellett ajakbalzsam található még az újdonságok sorában: ez a Lip Balm is túlnyomórészt kókuszolajat (70% felett), továbbá méhviaszt, kakaóvajat, sheavajat, csekély mennyiségben steviát, E-vitamint, ezeken túl pedig természetes eredetű illatanyagot tartalmaz. Ápolja, védi és hidratálja a bőrt és szintén csak organikus, ehető anyagokból áll, előállítása során kémiai feldolgozás nem történt. Természetes összetevői gyengéden, de hatékonyan ápolják a cserepes ajkakat. Naturális alapanyagai részlegesen csökkenthetik az UV sugárzás káros hatásait. Kiszerelésénél és állagánál fogva, nem csak az ajak ápolására alkalmas, hanem minden érzékeny és kiszáradt bőrfelületen tökéletesen hatékony.

coco lipbalm

A Coconutoil Cosmetics hitvallása: „Termékeinkkel nem csak kozmetikai célt szeretnénk szolgálni, hanem lehetőséget adni az életmódváltásra. Szeretnénk, hogy az egészség és a harmónia „belülről fakadjon”, a mindennapi életünk rutinjává váljon. Óvjuk meg a környezetünket és vigyázzunk magunkra, a szervezetünkre. Az egészségtudatos attitűd egy elhatározás. Ebben szeretnénk segíteni.”

Ismerkedjetek meg ti is ezekkel a kozmetikumokkal, csatlakozzatok bővebb információért a Coconutoil Cosmetics Facebook-oldalához a kókuszolaj áldásos hatásairól pedig nemsokára külön is írunk nektek.

Puszi: Gabi és Réka