">

Természetes szépség

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
gabi reka csikosSzerintünk ezt már nem egyszer, nem kétszer, de nagyon is sokszor mondtuk el nektek, hogy nem annyira vagyunk hívei a mesterkélt és mesterséges dolgoknak. Szeretjük a természetességet. Ez nem jelenti azt persze, hogy ellenállnánk például a sminkelésnek, ezt már csak a hivatásunkból adódóan sem tehetjük. Nyilván az edzőterembe vagy a játszótérre mi sem így érkezünk, de ebben azért tudunk lazítani. Abban viszont nem, hogy amit használunk, arcra, testápoláshoz, fürdéshez, hajápoláshoz, az legyen minőségi, jó termék, és ha lehet, ne a márka legyen benne a legfontosabb hívószó, hanem valóban a természetesség. Úgyhogy mindig nagyon örülünk, ha olyan újdonságokról hallunk, ahol ilyen lelőhelyre lehet bukkanni.

A Myropolium pont ilyen. Azt is mondhatnánk, Myropolium1hogy egy különleges utazásra csábít, hiszen ha lehunyjuk szemünket, bárhová odaképzelhetjük magunkat a varázslatos illatok segítségével. Mélylila provence-i levendulamezőkön, napsütötte görög olajfaligetekben vagy bolgár rózsakertekben érezheti magát az ember, amíg megismerkedik az üzletben a natúrkozmetikumok különleges világával, a természet minket szépítő és ápoló kincseivel. Hazai és nemzetközi bio- és natúrkozmetikai márkák színes választékát kínálják itt, melyekkel képzeletben bebarangolhatjuk a világot: kényeztethetjük magunkat marokkói argánolajjal, afrikai shea vajjal, holt-tengeri iszappakolással, cseh sörös tusfürdővel, Bach-virágterápiás testápolóval és még mi mindennel…  Ez az a hely, ahol ámuldozhatunk, álmodozhatunk, illatokkal töltekezünk és szívünkben régi emlékek elevenednek újra, vagy épp ismeretlen, új világ nyílik meg előttünk, bennünk. Myropolium igazából azt jelenti: illatszertár. Mi Petri Judit tulajdonossal beszélgettünk és ismerkedtünk közben a termékekkel.

Úgy alakult, hogy mi végül nem jutottunk el a varázslatos illatszertárba, de ezzel sokan lehettek így, hiszen egyetlen üzlet található belőle Budapesten, igaz, az nagyon is frekventált helyen, nem messze a Vígszínháztól. Viszont: a webshopból rendelni könnyedén lehet, és még bőven időben vagytok, hiszen karácsonyra oda is ér a csomag bőven! Illatszerek, dekorkozmetikumok, vegyszermentes tisztítószerek is szerepelnek a palettán, de az arc- és testápolószerekkel, hajápolókkal, vagy éppen babakozmetikumokkal sem nagyon lehet hibázni! Jelszó tehát Myropolium, kukkantsatok be időben a mesés illatszertárba, élőben vagy virtuálisan! Nem fogjátok megbánni!

Puszi: Réka és Gabi