">

Cuccoljunk stílusosan!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Mert az anyaság és a cuccolás bizony kéz a kézben jár. Amikor még csak álmodozunk a babaillatú világról, még nem is tudjuk elképzelni, hogy nem csupán az édes gyerekmosoly lesz napjaink állandó része, de bizony a folyamatos cipekedés is. Míg korábban esetleg tényleg azon akadtunk fenn reggel, hogy van-e még idő táskát pakolni és minden szükséges dolgot áttenni egy megfelelőbb darabba, a gyermek(ek) megszületése után bizony inkább arra vágyunk, hogy legyen egy, ami mindent elnyel. 

Gondoljuk csak végig, mi van egy anyuka táskájában: a szokásos pénztárca-iratok-kulcsok háromszög mellett nem elég a saját célra hurcibált papírzsepi, szájfény, fejfájáscsillapító, rágógumi, kistükör, miegymás, hanem bizony helyet kell találnunk a gyerek cuccainak is. Ez a pelenkázós korszakban sem egyszerű, hiszen magunkkal kell vinni a tisztába tétel minden kellékét, később meg a nemzetközi helyzet még inkább fokozódik. Hiszen nem árt, ha  van nálunk egy pótruha a gyerekeknek, ha fagyizni megyünk, felső, ha játszótérre, alsó, vagy még inkább egy komplett szett. Legyen nálunk kéztörlő, fertőtlenítő, toalettülőkére való papír, nedves WC-papír, egy kis nasi, egy kis itóka, és néhány unalmat elűző, figyelmet elterelő, hisztit csillapító játék. Persze mindemellett bízzunk abban, hogy a kölesgolyókat nem kell majd a kifolyt kéztörlő mellől összeszedegetni, és mindehhez esetleg sikerül egy olyan táskába is költöznünk, amellyel nem úgy nézünk ki, mint aki magára pakolta a szekrényajtót.

Van egy jó hírünk, rábukkantunk egy igazán stílusos táskamárkára! Naná, hogy egy anyuka áll a márka mögött, be is mutatjuk nektek máris: 

“Gruiz Dóri vagyok, a Grudo design megálmodója, egy gyönyörű tündérkirálylány és egy igazi kisherceg anyukája. Multinacionális környezetből, projektek és határidők erdejéből csöppentem bele egy egészen más, de varázslatos világba, az anyaságba. A rengeteg újszerű és csodálatos anyai kihívás mellett azonban befészkelte magát a fejembe a gondolat, hogy valósítsam meg egy régi álmom és tegyem magam próbára vállalkozóként is. Az első táskám saját igényből született, amit hosszú ideig csiszolgattam. Miután kézbe vettem már nem volt megállás, folyamatosan jöttek az új ötletek és megoldások, amelyek végül összeálltak egy igazi „Grudós” termékcsaláddá. Célom, hogy segítsek stílusos és elegáns nőnek, anyának maradni a praktikus dolgokról való lemondás és kompromisszumok nélkül.

Dóri már korábban is gondolkodott tervezésben, ám gyerekes anyukaként érezte először, nem tudja rendesen pakolni a dolgokat, gond, ha elered az eső és nem érzi a pelenkázást sem túl egyszerűnek, ha útközben van erre szükség. Így született meg a Grudo design márka, amelyben a funkcionalitás és a design találkozik a lélekből született alkotás szépségével. Nézzük csak ezt a mini pelenkázó táskát!

Mindegyik darab igazán stílusos, letisztult és olyan kis apró megoldásokat rejt magában, amitől odáig lesz az, aki használja vagy hordja. A laptop táskában találsz kulcstartót is például és magát a számítógépet külön is lecipzározhatod. Van olyan darab, ami szükség esetén pillanatok alatt bővíthető és egy anyuka számára a legnagyobb öröm, hogy újabb és újabb kis rekeszeket talál a hátizsákjában.

Minden egyes darab vízlepergető anyagból készült, így az utóbbi idők fura időjárása sem éri a Grudo darabok viselőit. Letisztult, ötletes és stílusos darabok a mindennapjainkhoz, magas minőségi szinten. Nézzetek ti is körül!