">

Stílusosan a konyhában
Belegondoltatok már abba, hogy mennyi időt töltünk a konyhában? Ha csak nem annyira szerencsés valaki, hogy élete párjának éppen a gasztronómia a hobbija, akkor azért lássuk be, általában anyára marad a főzés. Vagy sokszor még ha a családfő szívesen alkot is néha egy-egy gourmet fogást, a hétköznapi rutinfőzés biztos, hogy a nők dolga lesz. Ami persze nem baj, hiszen nemcsak enni, hanem etetni is jó, kevés jobb dolog van annál, mint amikor a szeretteink elé tehetünk egy-egy finom fogást. 

Szóval ha sok időt töltünk a konyhában, akkor mindenképpen adjuk meg a módját! Például mi magunk se álljunk ott lepukkant ruciban, hanem vagy legyen egy helyes kis kötényünk, vagy válasszunk kényelmes, de csinos, és nem elhasznált otthoni ruhadarabokat. Nem kell pin-up girlnek öltözni, de ha jól nézünk ki, jól érezzük magunkat a bőrünkben, akkor a teendők is kevésbé esnek majd nehezünkre. 

Második pont: legyen a konyhánk mindig tiszta és takaros. Nem kellenek okvetlenül nagy beruházások ehhez: elég, ha időnként egy-egy klassz új tárggyal feldobjuk a környezetünket. Ezek lehetnek dísztárgyak is, hiszen olyan sok jópofa dolog csábít már a lakberendezési áruházak konyhaosztályán is, de persze lehetnek használati tárgyak. Kisebbek vagy éppen nagyobbak is. 

Mi már ki is szemeltük, hogy mit fogunk idén a karácsonyi kívánságlistára felírni. A Russell Hobbs gépek minőségét, stílusát amúgy is imádjuk, és már felfedeztük a Retro kollekcióban a reggelihez szükséges kellékeket, de most megjelentek az ételelőkészítéshez szükséges gépek is ebben a szériában. 

Nézzük is őket szép sorban! A gyönyörű retro formatervezett Food Processor mindent tud, amit csak lehet: szeletel, reszel, krémet kever, tésztát dagaszt. Persze rozsdamentes vágóéllel, csúszásmentes talppal, ahogy kell! Mosogatógépben is elmosható a keverőtál, szóval ez is nagyon praktikus. Piros és krémszínben is választható. 

Hasonlóan mindkét színben van az üvegkelyhes, menő turmixgép, amelyben hideg és meleg italokat, leveseket, krémeket turmixolhatunk, de akár még jeget is darálhatunk. A botmixer is remek darab, rozsdamentes acél vágóéllel, 1 literes műanyag kehellyel, melyhez fedő is tartozik. És hát akkor ne is beszéljünk a parádés kézimixerről, melynek ergonómikusan kialakított fogantyúja van, és turbó fokozatban is használható. Természetesen keverőkar és dagasztóvilla egyaránt jár hozzá. 

Egy szó, mint száz, szépséges készülékekkel tudjuk feldobni a konyhánkat, és a főzési kedvünket is! További tippekért látogassatok el a Russell Hobbs Magyarország oldalára!