">

Hűvös reggelek, meleg reggelik
Itt van az ősz, itt van újra. Persze, persze, már egy jó ideje, de most már úgy tűnik, hogy visszavonhatatlanul eltűnnek a napsugarak, és már nem tréfa, hogy hideg reggelek várnak ránk. Nincs is más dolgunk, mint egy kicsit áttervezni a napunkat, és míg nyáron a legtökéletesebb napindító egy jéghideg gyümölcslé vagy egy joghurt tud lenni, a következő hónapok a forró italokról és melegebb falatokról szólnak majd. És mivel minden háztartási gépünk közül éves szinten ezek a masináink, azaz a kávéfőző, vízforraló és a kenyérpirító vannak a legnagyobb strapának kitéve, ilyenkor sokaknál itt az idő, hogy felújítsák a gépparkjukat, akarjuk mondani eszközeiket. Ennek a tervnek kedvez az a tény is, hogy a Russell Hobbs erre a szezonra is nagyon sok új termékkel rukkolt elő, amelyek nem csupán praktikusak, hanem igazán szemet gyönyörködtetőek is. Körbe is néztünk hát az újdonságok között gyorsan, mutatjuk!

Elegáns konyhák igazi dísze lehet az Elegance család, amely tényleg nagyon dekoratív, stílusos kollekció. Kávéfőzőt, vízforralót és kenyérpirítót egyaránt vásárolhatunk belőle. Mivel az ára elég borsos, lehet karácsonyi wishlistre is felírni, akár közös ajándéknak is. Aki kávéfüggő és már az ébredéskor igényli az első csészét, az az Elegance kávéfőző időzítőjével ezt akár a következő 24 órára előre be is tudja programozni magának, így már egy nagy kancsó frissen lefőzött, gőzölgő kávé várhat minket a konyhában. Amit amúgy igen gyorsan is készít el a gép, mert a továbbfejlesztett áztató technológia gyorsasággal is kéz a kézben jár. Természetesen automatikusan ki is kapcsol a gép, úgyhogy attól sem kell aggódni, hogy a reggeli rohanásban bekapcsolva hagytuk. A rohanásban nagy segítségünkre lehet a kollekció kenyérpirítója is, amely nem csak ízletes kenyéralapú pirított ínyencségek elkészítésére alkalmas, hanem alaposan lecsökkenti a várakozási időt is. Függetlenül attól, hogy a kenyeret vastagon és sűrűn vagy világosan és omlósan szeretjük, a hosszú nyílások és a kenyeret központosító terelők mindig gondoskodnak róla, hogy a pirítósok egyenletesen piruljanak meg, bárhogy is kívánjuk megpirítani őket. Azok számára, akik nem tudják megállni, hogy bele ne pillantsanak a pirítás folyamatába, rendelkezésre áll az “Emeld és nézd meg” funkció, mellyel ellenőrizhetjük a kenyér pirításának pillanatnyi állapotát. És akkor ott van még a mesésen szép Elegance vízforraló, amely minden stílusú lakásban remekül mutat majd. Intenzív fekete és acélszürke színe valamint üveg kémlelőablaka kifinomult és trendi megjelenésűvé teszi a készüléket. Az 1,7  literes készülék kéken világít forralás közben, beépített vezetéktárolója és kivehető, mosható vízszűrője van. Legyen szó teáról, kávéról, vagy instant forró csokiról, pikkpakk előttünk gőzölöghet egy lélekmelegítő ital. 

Aztán persze van ajánlat reménytelenül romantikus alkatok számára is. A Legacy Floral kollekcióból ugyan csak kávéfőzőt és kenyérpirítót tudunk venni, de mindkettőt bájos virágok díszítik, hófehér alapon. Úgyhogy aki szeretné a konyháját kicsit vidámabbá tenni, csodás választás a virágos szett. Arról nem is beszélve, hogy a Legacy Floral kenyérpirító nem csupán szép, hanem rendkívül gyors is, úgyhogy hamarabb elkészül a reggeli is.  Természetesen vannak fokozatbeállítási lehetőségek, hogy mennyire piruljon meg a kenyerünk, van zsemlemelegítő rács, kiolvasztó funkció és kivehető morzsatálca és itt is középre igazítja a gép a kenyérszeleteket. Az energiatakarékos vízforralóval kevesebb mint egy perc alatt felforrhat a teához vagy kávéhoz való víz, így nem csupán energiát, hanem időt is takaríthatunk meg. Egyszóval a konyhánk virágba borul, a reggelink pedig hamarabb az asztalra kerül. 

Ha valaki inkább egy kis tengeri hangulatra vágyik, és szeretne megnyugtatóan ható kék színt látni a konyhájában, akkor a Colours Plus kávéfőző Heavenly Blue készülékeit kellene választania. A kaotikus reggelek ellenszere is lehet ez a megnyugtatóan duruzsoló kávéfőző, amely gyorsan felmelegszik, és 10 csésze kávéval ajándékoz meg bennünket. Ugyancsak feleannyi idő alatt készül el a kenyérpirítóban pirítós, de a zsemlemelegítő rácsnak köszönhetően pillanatok alatt olyan friss lesz a croissant, a zsemle, vagy bármi más péksüti is, mintha épp most hoztuk volna haza a sarki pékségből. A fokozatosra állított pirítás közben amúgy egy szuper funkciót is élvezhetünk: “Emeld és nézd meg” – szóval ez egy óvintézkedés, hogy a szuper gyors pirítási idő alatt el ne égjen a kenyerünk. Ugyancsak egy perc alatt kész lehet a Colours Plus Heavenly Blue vízforraló gyorsforraló funkciójával az áhított tea vagy kávé is, ráadásul 70 % energiát takaríthatunk meg. A kiöntő természetesen csepegésmentes, a vízszűrő pedig kivehető, mosható és vízkőtlenítő. 

 

 

Sz

Forró kávé, illatos tea, ropogós pirítós vagy meleg zsömle – gyorsan és problémamentesen – és indulhatnak is a hosszú téli napok, állunk elébe!