">

Az ősz konyhai sztárja: vízforraló

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de ahogy az első hűvösebb reggelek megérkeznek, azonnal vágyódni kezdünk valami meleg dologra. Nyáron legfeljebb jegesen isszuk a teát, ilyenkor azonnal megkívánjuk valamelyik zamatos kedvencünket, persze forrón. Jólesik a meleg reggeli is, és ha kevés az idő, nincs is jobb, egy gyorsan elkészíthető kásánál. Szerencsére ma már olyan nagy választékban találunk az üzletekben egyadagos instant zabkását, rizskását is, hogy ennek beszerzése se probléma. Ráadásul nem is kell a tűzhelyen vacakolni vele, hanem elég, ha vizet forralunk és elkeverjük, pár perc és már ehetjük is. Teázni pedig mindig kell, egy jó tea élénkít és ellát energiával már kora reggel is. 

No, hát tisztán látszik, hogy egy gyors reggeli készülődés legnagyobb konyhai sztárja a vízforraló, úgyhogy érdemes nagy becsben tartani és vigyázni rá. Ha pedig mégis úgy érezzük, hogy hűséges barátunk már nem a régi hévvel melegít nekünk reggelente, érdemes körülnézni az újdonságok között. Mi most ezt tettük, és mutatunk is máris 3 csinos és rendkívül menő darabot a Russell Hobbs Magyarország kínálatából. Ők hárman a “legek”! Mutatjuk!

Leggyorsabb

Turbósebességgel lett kedvenc az új Russell Hobbs Velocity termékcsalád, amelyek minden készüléke – vízforraló, kenyérpirító, kávéfőző és turmixgép – nagyon gyors! Igazán családbarát dolog, hogy pár perccel lerövidül a reggeli konyhai tevékenység, persze a nap más szakában is jól jön ez, de mégiscsak a reggeli továbbalvásnak örülhetünk legjobban. A Velocity család minden tagja, így a vízforralója is csiszolt rozsdamentes acélból készült, króm díszítésekkel. 1,7 liter vizet forralhatunk fel egyszerre, tehát a család minden tagja egyszerre kaphatja meg teáját. Ha pedig csak egy csészényi forró víz kell, azt már 47 másodperc alatt megkaphatjuk tőle! Menő, ugye? Csakúgy, mint a kék megvilágítás, a nyomásra nyíló fedél és az innovatívan csinos kiöntője. Ha vízforralót kell mostanság választanotok, ő lehet az egyik befutó.

Legegészségtudatosabb

Kicsi a bors, de erős és ügyes – lehetne ez is a mottója a letisztult külsővel rendelkező 1 literes Russell Hobbs Purity  vízforralónak, amely egy beépített Brita vízszűrővel rendelkezik, ily módon csökkenti a vízkő és a klór mennyiségét valamint a csapvízben esetlegesen előforduló szennyeződéseket. A készüléken található kijelző pedig mindig emlékeztet rá, mikor kell szűrőbetétet cserélni. Forralás közben a készülék kéken világít, különös hangulatot adva konyhánknak. Tapasztalat, hogy a tisztított vízből készített tea, kávé is kellemesebb ízű és illatú lesz,  és ezt a gép el is végzi, nem kell külön vízszűrő kancsóból töltenünk a vizet a forralónkba.

Legszebb

Régi nagy kedvencünk ez az elegáns régies külsővel, viszont ezzel szemben csupa modern tulajdonságokkal rendelkező Russell Hobbs Retro Krém vízforraló. Szintén nagyon gyorsan dolgozik és 1,7 literes kapacitása elegendő egyszerre akár 6 csésze víz felforralására is. De nem muszáj mindig ennyit forralni, a sávoknak köszönhetően könnyen eldönthetjük, hogy hány csészényi vízre van gyorsan szükségünk.  A csepegésmentes kiöntő pedig azt biztosítja, hogy a forró víz kiöntésekor a konyhapult száraz és foltmentes maradjon. Nagyon bírjuk rajta a hőmérsékletjelzőjét is, na ez pont kicsit régies, meg a kivehető, mosható vízkőtlenítő vízszűrőt is, ez viszont a modern vívmány. Egyszóval imádnivaló kis gép, szeressetek bele ti is! 

Őszi-téli reggelek legnagyobb sztárja tehát a vízforraló, ha aktuális, újítsatok be ti is egyet! Finom teákat és nyugis reggeleket kívánunk hozzá!