">

Ajándékvadászat indul!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Novemberben már támadást indítanak ellenünk minden fronton. Hírlevelek hada, reklámok tucatja ajánlja figyelmünkbe, hogy mi mindennel szerezhetnénk örömet szeretteinknek karácsonykor. Vagy éppen magunknak, ha ajándékötletet kellene adnunk valakinek. Nem szeretnénk, mi sem lemaradni, így hozunk szép lassan néhány ajándékötletet, amelyeket érdekesnek, hasznosnak találunk. Kezdjük is mindjárt a háztartás “háza táján”, hiszen a Russell Hobbs kínálatában mindig klassz dolgok vannak, ez az idei karácsonyi szezon pedig sok újdonságot tartogat. Össze is állt a toplistánk! Mutatjuk!

  • Szoktatok otthon mozis estét tartani? És hozzá popcornt majszolni? Akkor ezt szeretni fogjátok: itt a Fiesta pattogatott kukorica-készítő! Biztonságos és szórakoztató mód arra, hogy elkészítsük minden olaj vagy zsír hozzáadása nélkül a ropogtatnivalót. Forró levegő keringtetésével készül a pattogatott kukorica, és jó móka nézni, ahogyan szétpattannak a magok, és kiömlenek a tálba a gépből. Utána pedig kedvünkre ízesíthetjük, akár sóval, akár egyéb fűszerrel, vagy éppen karamellel. 12 pohárnyi pattogatott kukorica készülhet el a géppel, na ezzel a leghosszabb filmet is végig lehet nézni! 

  • Ha nálatok is folyton felmerül valamilyen finom édesség igénye, akkor ez lesz a nektek való eszköz! Fiesta 3 in 1 sütikészítő, merthogy a cserélhető sütőlapoknak köszönhetően pikkpakk lehet variálni, hogy éppen gofri, fánk, vagy minitorta készüljön. Nem kell bajlódni a mosogatással sem, egy egyszerű mozdulattal tisztára lehet törölni a lapokat és már készülhet is a következő adag. Ezzel a praktikus kis masinával akár reggel korán is kényeztetni lehet a családot valamilyen finom édességgel. 

  • Hallottatok már a lassú főzőről? Nem? Akkor most itt az idő! A mi időnk! Ugyanis ez a krétatábla festékes lassú főző egy olyan készülék, amely mentesíti az étel készítőjét az örökös kavargatástól, jelenléttől, tehát stresszmentes főzést garantál. Ráadásul a lassú folyamatnak köszönhetően a zöldségek vitamintartalma, a húsok íze is jobban megmarad, így finomabb ételt készíthetünk, kényelmesebben. Az átlátszó üvegfedőn időnként be lehet kukkantani, hogy mi újság odabent, a kapcsolót pedig lehet alacsonyabb vagy magasabb hőfokra állítani. Amúgy az edény az étel melegen tartására is remekül alkalmazható. Extra mókás tulajdonság, hogy az edény fala krétafestékes bevonattal készült, így arra akár személyes üzenetet is lehet írni a családtagoknak: “Hatkor vedd ki és tálalhatsz!”, vagy “Rizseshúst csináltam, a kedvencedet”. Imádnivaló egy cucc, talán ez a legnagyobb kedvencünk az idei újdonságok közül!

  • No. És akkor vannak olyan készülékek is, amelyek nem funkciójukban különlegesek és egyediek, hanem éppenséggel a külalakjukban. Ilyen az a retro krémszínű vízforraló is, amely a külsejében picit nosztalgikus elemeket mutat, szögletesebb, van rajta egy mutatóval működő vízszintkijelző. Viszont turbó sebességgel forralja fel a vizet, egy percen belül kezünkben lehet egy csésze forró víz, teához, kávéhoz, instant leveshez, bármihez. Rozsdamentes, energiatakarékos, kivehető vízkőtlenítő vízszűrővel. Szép ajándék lehet, elegánssá varázsolja a konyhát. 

  • A kávéfőző is egy népszerű ajándék, hiszen sokat használjuk, időről időre megérdemelünk egy újat. Pláne ha ilyen látványosan szép és elegáns, mint ez a tűzpiros Luna Solar Red kávéfőző, amelyet akár előző este is beprogramozhatunk, így amikor reggel álmosan kitántorgunk a konyhába, már ott vár minket a friss, forró kávé. Forró, merthogy melegentartó lap is van a készülékben. És tuti jut mindenkinek, aki kávézik a családban, meg akár nekünk is egy második csészével, mert 1,7 liter az üvegkancsó űrtartalma. 

  • Elképesztően szép, színes és mutatós vasalók, amelyeket öröm kézbevenni. A Light and Easy Brigths vasalók mindent tudnak, amit kell, gőzölnek, akár függőlegesen is, ez jelentősen megkönnyítheti a munkánkat. Állítható hőmérséklet, kellően hosszú, 2 méteres kábel, vízpermet funkció, kerámiatalp. Folytassuk? Mangó, eper, türkizkék, zafírkék – varázslatos színek, ezek közül nem lesz nehéz megtalálni a megajándékozott kedvére valót. Nem csak használati eszköz, hanem tényleg egy kifejezetten szép tárgy!

Reméljük, tudtunk kicsit segíteni ötletekkel nektek. Még több klassz konyhai eszközért és újdonságokért böngésszétek a Russell Hobbs honlapját