">

Adjunk minőséget ajándékba

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
Nehéz ügy ez a karácsony. Mert azonkívül, hogy persze már a kisgyerekek is fújják, hogy Jézus születését ünnepeljük, meg hogy ez a szeretet ünnepe, a civilizációban ez az ajándékozás ünnepe is. Lehetne ezen vitatkozni, hogy jó dolog-e vagy sem, hogy évről évre lótunk-futunk, ötletelünk, hogy mindenkinek kerüljön valami a fa alá, no meg ugye, az se mindegy, mennyibe kerül, de közben meg adni olyan jó. Amikor mindenki izgatottan bontogat, versenyt zörögnek a csomagolópapírok, és előbukkannak a vágyott vagy a totális meglepetést okozó tárgyak… na, akkor azt mondja az ember, megérte. Megérte a sok fejtörés, utánajárás, az ajándékozás öröme mindenkié. Sok család gondolja úgy, hogy jobb, ha csak a gyerekeket ajándékozzák, a felnőttek egymást már nem, mi ennek nem vagyunk híve. A gyereknek igenis látnia kell, hogy a felnőtt is kap ajándékot, sőt, az a jó, ha ő maga is minél kisebb korban már rajzol, díszít, csomagol valami meglepetést a családnak. A kölcsönösség, az adni és kapni tudás művészete már pici kortól tanítható és tanítandó. Szerintünk legalábbis. 

Szóval mi azt mondjuk, kell a felnőtt ajándékozás. Lehetnek ezek apróságok is, de lássuk be, sok apró dolog van, amelyre még a kevesebb pénz is pénzkidobás, mert nem kell a huszadik mécsestartó, a harminckettedik nyakkendő és az ötvenedik cuki bögre. Könyvvel, CD-vel, koncertjeggyel is lehet sikerünk, de szerintünk az is ideális megoldás, ha családi ajándék van, és a sok apróság helyett egy-egy nagyobb, értékesebb, időtállóbb tárgy kerül a karácsonyfa alá. Mert általában az ajándék amúgy is akkor jó, ha az illetőt telibe találja, és amire ő maga sajnálná kicsit a pénzt, viszont nagyon boldog lesz, hogy megkapja. Minőséget ajándékozni mindig menőség, ha tehetjük, erre koncentráljunk.

Hoztunk néhány klassz tippet, amelyeket a Zepter kínálatából válogattunk össze. Aki főzni szeret, annak például sosincs elég és elég jó kése. Ha a Zepter Absolute Collection késeiből ajándékozunk egyet, vagy akár többet is, garantáltan nagy sikert aratunk vele. A régi babona szerint ugyan kést nem illik ajándékba adni, mert elvágja a jó kapcsolatot, viszont ha kérünk cserébe pár forintot, akkor ezt a rossz hiedelmet már el is oszlattunk. Tippünk: egy jópofa levélkét tegyünk a fa alá, amelyben benne szerepel, hogy most kérnünk kell egy százast, ellenben ha jobbra megy és balra néz, ott találja az ajándékot. (ezt nyilván ne a legmufurcabb rokonunkkal játsszuk el, de mindenki más értékelni fogja).

Örök életre szóló ajándék lehet a Quadra sütőtál vagy a Quadra Grill is. Ezeket a nemesacélból készült edényeket digitális termokontroll védi a túlhevüléstől, be tudjuk állítani rajta az automatikus hőfokszabályzást, de ami egészen fantasztikus, hozzáadott zsír, olaj és víz nélkül tudunk egészséges és finom ételeket készíteni benne. A kíméletes bánásmód miatt a zöldségek vitamintartalma és a húsok zamata sokkal jobban megmarad ezekben az edényekben, folyamatosan ellenőrizhetjük a hőmérsékletet, szóval ebben még a főzni kevésbé tudók is megtanulnak és imádni fognak ételt készíteni, gyorsan, időt spórolva, hiszen nem kell órákig a konyhában lenniük. Ráadásul még egészségesebbek is maradnak. Ajándékozhatnánk ennél többet? Egészséget és plusz időt? Hát nem nagyon.

Stresszes időket élünk. A nagy rohanásban meg pláne így év végére el jutunk oda, hogy itt fáj, ott fáj, amott fáj. Így nem csoda,  hogy sokan szeretnének valami olyan eszközt maguknál tudni, amely felveszi a harcot a fájdalomérzettel, no meg a stresszt is csökkenti. Ilyen az az elemes elektro-akupunktúrás készülék, amely gyógyszermentes megoldást kínál a felbukkanó fájdalomra, no meg a stresszre is. Kis tokban magunkkal vihető, két fokozatban használható, 3-7 perc alatt segít a problémákon. Ideális karácsonyi ajándék idősebb családtagoknak és sokat dolgozó, rohanó életet élő fiataloknak egyaránt.

Egy robotgép mindig jó ajándék. Hát még a svájci tervezésű mixSy®, amelyik igen magas, 10-12.000-es percenkénti fordulaton üzemel 1-es fokozatban, 2-es fokozatban pedig a 15-17.000-es percenkénti fordulatot is eléri. A multifunkciós készülék négy cserélhető fejjel rendelkezik (több ágú és kétágú aprító pengék, habverő, keverő). Tartozik még hozzá egy aprítófej, egy praktikus darabolóedény, és egy helytakarékos állvány. Csúcsminőségű és megbízható robotgépet ajándékozunk, ha ezt választjuk. Keverés, habverés, elegyítés, pürésítés, darálás, aprítás – minden gyerekjáték lesz vele. Szóval ha ezt éppen nem magunknak vennénk meg, már be is jelentkezhetünk a megajándékozotthoz egy jó ebédre! 

Ha pedig valami igazán klassz dolgot szeretnénk ajándékozni, amellyel tényleg gyökeresen meg lehet változtatni szokásokat, egyben megkönnyíteni a család életét, akkor szuper tipp a Vacsy – vákuumozó család. A készülék kiszippantja a levegőt a speciális tárolóedényekből, így azok csak jóval később romlanak meg. Gondoltátok volna, hogy egy ilyen szuper készülékkel a gyümölcsök és zöldségek 21 napig is megőrzik frissességüket? A sajt 60 napig? És úgy általában minden étel kb. ötször olyan hosszú ideig, mint egyébként? No, hát ha figyelembe vesszük, hogy milyen nehéz okosan vásárolni, és minden jószándék ellenére hányszor kell romlott ételt kidobnunk, akkor igazából a Vacsy készlet a megtakarításhoz vezető út első lépése. Érdemes bővebben megismerkedni a termékcsaláddal ITT!

Érdekes cikkeket olvashattok a termékekről a https://www.zeptermagazin.hu oldalon, ha pedig szívesen vásárolnátok, kattintsatok IDE