">

Élménygalaxis kicsiknek-nagyoknak

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Immár hagyomány, hogy november második felében benépesül a Sportaréna és gyerekzsivajtól, na meg az őket kordában tartó szülőktől lesz hangos. Nem kérdés, hogy ez az őszi-téli időszak legnagyobb családi rendezvénye, amely egyaránt várja azokat, akik még csak most kezdenek bele a gyerekes életbe, nekik szól a BabaMama Expo, akik pedig  már a kalandvágyó csemetékkel érkeznek, a KidExpon találhatnak számos érdekességet.

A virtuális valóságélményt is kipróbálhatják azok, akik ellátogatnak november 18-19-20-án a Budapest Sportarénába. A KidExpo hatalmas élménygalaxisában az egész napos színpadi programok és a rengeteg játék mellett kedvenc TV figuráikkal is találkozhatnak a gyerekek, emellett az egészséges táplálkozás, a gyerekdivat és a biztonságos médiafogyasztás is fontos szerepet kap.

kidexpo_jatek

Százféle program és foglalkozás várja a családokat a KidExpón, ami remek helyszín arra, hogy a közelgő karácsony előtt élőben próbálhassák ki a kicsik a legújabb, csak a tévéből ismert játékokat. A gyerekek találkozhatnak kedvenc TV figuráikkal, többek között Spongya Bobbal, Dórával a felfedezővel, Ben10-nel és a Zűrgombócokkal is. A Star Wars rajongók is elégedettek lesznek, hiszen a szereplőkkel fotózkodni is lehet majd az eseményen. Színpadi programként kvízjátékok, koncertek, divatbemutatók és beszélgetések váltják egymást folyamatosan, élükön az elmaradhatatlan Alma Zenekar koncertjével. Vasárnap délután 17 órától pedig Farkasházi Réka és a Tintanyúl muzsikál a színpadon, a vadonatúj Bumm-Bumm-Bumm album dalait is hallhatjuk majd.

farkashazi-reka-es-a-tintanyul

Az esemény főtámogatója, az OTP Lakástakarék, ezúttal űrbéli kalandokkal és a legmenőbb high tech kütyükkel turbózza fel a KidExpót. Az univerzum titkait csillagászok mutatják meg naponta 11 előadáson, és űrsétát is tehettek a virtuális valóságban. Az űrkézműves sarokban a gyerekek elkészíthetik vagy 3D tollal megrajzolhatják a legszükségesebb asztronauta kellékeket, és rengeteg élménnyel várja őket a Lego galaxis is. Ha ellátogattok ide, személyesen találkozhattok a világhírű magyar holdjáró, a Puli feltalálóival, ráadásként pedig egy próbakörre is elvihetitek!

kidexpo_programok

Szülőként néha fárasztó egy ilyen nagy hétvégi rendezvény, de a KidExpo erre is gondol: Anyukából pár perc alatt válhatsz címlapsztárrá azon a divatfotózáson, ahol előtte teljesen átalakít a profi sminkesekből, fodrászokból és stylistból álló csapat, apaként pedig mini bortanfolyamon vehetsz részt. Az egészséges táplálkozásra a játékos zöldség- és gyümölcsszobrászat mellett Mautner Zsófi és Széll Tamás főzőbemutatói is felhívják a figyelmet, akik az egyre többeket érintő ételintoleranciához kapcsolódó glutén- és laktózmentes ételek mellett finom és gyorsan elkészítő tízórai recepteket is mutatnak.

Megéri előre tájékozódni a weboldalon és regisztrálni a KidExpo nyereményjátékára, amin értékes ajándékok találnak gazdára, többek között egy ausztriai családi wellness hétvége is. A kiemelt helyszíni programokra is érdemes a weboldalon keresztül bejelentkezni, mert néhány csak korlátozott létszámmal vehető igénybe.

kidexpo_2016_miisottleszunk_600

A KidExpo testvérrendezvénye az azonos jeggyel látogatható BabaMama Expo, ami a gyermektervezéstől a három éves korig terjedő időszak legszélesebb téma- és termékválasztékával várja a látogatókat

Részletek és regisztráció: kidexpo.hu