">

Gabi titkos fegyvere

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Csodaszerek nincsenek és csodamódszerek sem, ezekben nem hiszek. Abban viszont igen, hogy meg lehet találni mindennek az ellenszerét, ha eltökélten kutatunk, és több irányból indítjuk a támadást.

Azt hiszem, velem együtt minden nő tudja, mi a narancsbőr, hiszen a nőiségünkből fakadóan ösztrogént termelünk, így predesztinálva vagyunk arra, hogy ezek a gödröcskék nagyobb százalékban és nagyobb eséllyel jelenjenek meg nálunk, mint a férfiaknál. Muszáj megérteni és elfogadni, hogy gyökeresen nem tudjuk kiirtani, csak kordában tarthatjuk vagy csökkenthetjük ezen területek megjelenését a testünkön. Ez állandó odafigyelést és “gondozást” igényel! Nem mindegy, hogy milyen stratégiát, milyen partnereket választunk a célunk eléréséhez. Fontos a döntés, hisz magában hordozza a végeredmény alakulását. A nagy hadvezérek éppen azért voltak kiválóak, mert jól tudtak dönteni és választani,  mikor rájuk került a sor. Sokszor kérdezik tőlem, hogy mitől vagyok ilyen jó formában ennyi idősen és két gyerek után. Azt gondolom, ez elsősorban a jó döntések és választások eredménye. Döntések, amiket folyamatosan meghozok, mióta tudatosan élek. A jó partnerek és a hatásos segédeszközök megválasztása, akikkel és amelyekkel biztos a siker és a cél elérése. Ha a cellulitis az ellenség, a jó stratégia kialakításában első és döntő lépés az étkezés megreformálása, hiszen ha nem viszünk be (vagy legalábbis csökkentett mértében) olyan anyagot, ami lerakódik gödröcske formában, akkor az már fél siker.

Ha a meglévő lerakodott méreganyagokat szeretnénk száműzni a testünkből, akkor a testmozgás is fontos alkotóeleme a harcnak. Én a piacon jelenleg a legjobbnak és leghatásosabbnak a WonderShape – Infrashape gépet tartom.  Budára, a Fillér utcai  szalonba járok, nemcsak azért mert profi a gép, hanem a kiszolgálás is minőségi, megfelelő a higiénia és természetesen a kedvesség,ami a  profizmussal párosul,  verhetetlen. Az InfraShape egy fekvőkerékpár, amely fel van szerelve infralámpával és vákuummal, a szívet nem terheli az edzés, viszont fokozza a nyirokkeringést és az anyagcserét, ezáltal amellett, hogy sportolunk, beindul az egész test méregtelenítése. Két bérleten vagyok túl. Megelégedésemre fogyást és simulást is tapasztaltam a testemen, persze betartva a többi fontos irányelvet: helyes táplálkozás, kellő mennyiségű víz vagy tea bevitel, hatékonyság növelése külsőleg és helyileg használt krémekkel. Engem meggyőzött ez a módszer, próbáljátok ki, ha tehetitek, teszteljétek velem ti is! www.wondershape.hu 

Gubás Gabi