">

Gyerek-szállodaigazgató kerestetik
Gyerekkel utazni nem könnyű műfaj. Sok szempontot kell figyelembe venni, hogy a kiválasztott úticél és szálláshely minden családtag számára kellemes élményeket hozzon, senki se érezze rosszul magát a családi vakáción. Szerencsére ma már komoly segítséget nyújt ebben a KidsOasis az a családbarát szálláshely-kereső portál, amely komoly segítséget nyújt a kisgyermekes szülőknek, hogy eligazodjanak a bababarát, gyermekbarát szállodák világában. A kisebb és nagyobb gyermekek igényei értelemszerűen már egészen mások, így más szolgáltatásokra vágynak, és persze azért a szülők igényeit sem árt figyelembe venni. Ezek között a szempontok, kritériumok között segít eligazodni a KidsOasis, és a kapott eredmények alapján rendszerezi és minősíti a szálláshelyeket. Pillanatnyilag 11 db KidsOasis minősített családbarát szálláshely található Magyarországon. Most pedig egy nagyon különleges akcióról kaptunk hírt, ezt megosztjuk veletek!

kidsoasis

A KidsOasis egész évben meglepetéseket tartogat a család minden tagja számára! Tavaly sikerrel bonyolította le első nagyszabású kampányát, az Álom-másodállást, melynek során családok tesztelték a minősített családbarát szálláshelyeket, vezettek tapasztalatairól blogot, készítettek videót. A KidsOasis  idei első nagy kampányában elsősorban a gyermekeket szólítja meg.

A szülő akkor érzi jól magát a szállodában, ha a gyermeke jól érzi magát. De mitől is érzi magát jól a gyermek? Legyél Te is gyerekszállodaigazgató kampányban kérdezzük meg őket! És ne csak kérdezzük meg, hanem vezessük is be őket a kulisszák mögé, mutassunk meg egy családbarát szállodát a színfalak mögül is egy kicsit, vagyis

GYERMEKNAPKOR IGAZGASSA MIND A 10 MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLODÁT GYEREKSZÁLLODAIGAZGATÓ!

A Játék lényege:

A gyerekek szeretik azt játszani, hogy felnőttek. Mi lenne, ha kipróbálhatnák magukat élesben is?

A KidsOasis pályázatot hirdet meg „Legyél Te is gyerekszállodaigazgató!” címmel a 6-14 éves korosztály körében. Pályázni egy videó elkészítésével lehet, melyben a gyermek bemutatja, vagy elmondja, hogy szerinte milyen egy gyerekbarát szálloda, mit csinálna, ha ő lenne az igazgató.

gyerekszallodaigazgato

A pályázat nyertesei belekóstolhatnak a szállodák világába, nem is akárhogy! Mind a 10 nyertes elutazhat családjával és eltöltheti a gyereknapi hétvégét egy-egy minősített családbarát szálláshelyen, ahol ők lesznek a gyerek szállodaigazgatók. Betekinthetnek a kulisszák mögé, leellenőrizhetik a szobákat, bejárhatják a recepciót, a séffel közösen összeállíthatják a menüt, kiválaszthatják, hogy mi legyen a gyereknapi program.

A pályázatokra a közönség fog szavazni, majd a 20 legtöbb szavazatot gyűjtő pályázó közül a 4 tagú zsűri választja ki a 10 szerencsés nyertest.

Szavazni is érdemes, mert a szavazók között egy belföldi, 2 felnőtt + 2 gyerekre szóló wellness hétvége kerül kisorsolásra!

Jelentkezni március 15-től a http://kidsoasis.hu/gyereknap oldalon lehet, szavazatokat pedig március 22-től kezdhetik gyűjteni a szállodaigazgató jelöltek.

kidsoasis2

A KidsOasis célja a játékfelhívással, hogy megkérdezze a gyerekeket is, akikért a családbarát szálláshelyek elsősorban dolgoznak, hogy nekik mi a fontos egy szálláshelyen, illetve rávilágítson arra, hogy mennyivel más olyan szálláshelyen pihenni, ahol a család minden tagjára gondolnak!

Jelentkezési határidő: 2016. május 6.

A szavazás május 8-ig tart, az első eredményhirdetésre május 9-én kerül sor, ugyancsak ekkor sorsolják ki a szavazók közötti nyereményt is! A zsűrizés időpontja május 9. és 15. között lesz, majd május 16-án derül ki, kik lesznek a szerencsés nyertesek, akik május 27. és május 29. között gyerek-szállodaigazgatók lehetnek!

Jó játékot kívánunk!