">

Hangolódjunk a karácsonyra!
Hangolódjunk? De hát miért? Kérdezik sokan. Na, ők nem mi vagyunk, hiszen mi ilyenkor már javában számolgatjuk, hogy “hányat kell aludni még?”

Jó hír a karácsony szerelmeseinek, hogy már nem egészen két hónapot kell várni az év egyik legcsodálatosabb ünnepére. Lassacskán az utcák, kirakatok, boltok is felöltik ünnepi köntösüket, és mi is elővesszük színes égőinket, különböző csillogó díszeinket, kiegészítőinket a padlás rejtekeiből. Színek, fények, illatok nyüzsgő játékával találjuk szembe magunkat ilyenkor, ami mind-mind segít a tökéletes hangulat megteremtésében. Érdemes azonban minél előbb elkezdeni a készülődést, ha nem akarsz az utolsó pillanatokban kapkodni a sok tennivalóval. Lássuk melyek az elengedhetetlen kellékek egy igazi nagybetűs karácsonyi ünnepléshez. Íme, 6 tipp az igazi nagybetűs karácsonyi hangulathoz!

A menü, avagy az ünnep lelke

Habár sok embernek megvan a saját jól bevált karácsonyi menüsora, mások szeretnek ilyenkor is kísérletezni és új recepteket kipróbálni, ezzel is kedveskedve a családjuknak és a napra pontosan beütemezett vendégseregnek. Utóbbi legfőképpen a nagycsaládosoknak lehet ismerős. Azonban a sok meghívott, sokféle szájízt is jelent egyben. Annak érdekében, hogy lehengereld a látogatókat, mindenféleképpen készíts egy menütervet, amely tartalmazza a klasszikus fogásokat és a modern újdonságokat is. Így biztosan mindenki megtalálja a neki legszimpatikusabbat.

Téli mozi

Még nem járt át igazán a meghitt hangulat? Nincs is jobb egy igazi karácsonyi filmnél! Ha nem akarod a véletlenre bízni a vacsorák utáni esti mozit, kezdj el összeállítani egy listát a kedvenc ünnepi filmjeidről, amelyeket szívesen megnéznél a családod vagy a barátaid társaságában. Vacsora után sütizés mellé mi az igazán nagy klasszikusokat ajánljuk, mint az Igazából szerelem, a Grincs vagy a megunhatatlan Reszkessetek betörők széria.

Na de mit fogok felvenni?

Örök kérdés ez a karácsony bulik előtt, legyen az céges parti vagy családi látogatás. Ajánlatos még a nagy vásárlási őrület előtt megnézni a lehetőségeket, nehogy lemaradj a kiszemelt ruhadarabról. Az örök fekete minivel egyébként biztosan nagy sikert fogsz aratni, bevállalósabbaknak pedig javasolhatjuk a kötött, úgynevezett csúnya pulcsikat, lehetőleg egy nagy rénszarvasfej mintával – ha már a karácsonyi klasszikusokról van szó.

Ajándékozás másképpen

Talán ami az egyik legnagyobb fejfájást szokta okozni ebben az időszakban, az az ajándékválasztás. Próbálunk mindenkinek tökéletes ajándékot vásárolni, aminek a legjobban örülne, miközben elfelejtjük, hogy miről is szól ez az ünnep. Ha igazán szívünkből szól az ajándék, akkor az örömszerzés a fő célunk, és hogy megmutassuk, mennyire fontos számunkra a másik fél. Érdemes mindig valamilyen személyes meglepetésen gondolkodni, és nem utolsó pillanatban megvásárolni egy drága tárgyat, amit talán soha nem is használ majd az illető.

airwick-illatok

Karácsonyi színek, fények, illatok

A fenyőfa még ráér, de a karácsonyi fényeket és díszeket már novemberben is felrakhatod a lakás különböző pontjain. Sokszor előfordul az ünnepek alatt, hogy pár üveggömbbel szegényebbek leszünk, vagy éppen az égősor alszik ki, így a következő karácsonyra érdemes ezeket még ideje korán ellenőrizni, hogy ne 24-én reggel kelljen rohannunk a szupermarketbe. Egy-egy fahéjjal teletűzdelt narancs, vagy illatos gyertya még varázslatosabbá teheti a légkört, azonban kisállattal vagy kisgyerekkel ez nem mindig olyan egyszerű feladat. Nekik kínál egy új megoldást az Air Wick.

airwick-1

A kandalló melege, nyílt láng nélkül – Air Wick Wax Melts

A hűvös téli estéken töltsd meg otthonod az új Air Wick® Wax Melts gazdag, szétáradó aromájával! Ahogy a viasz lassan párologva megolvad, folyamatos, hosszan tartó illatot varázsol a szobába. Az Air Wick Wax Melts termékcsalád az ünnepi illatok élményét biztosítja égő láng nélkül. A csomag magába foglal egy egyedi tervezésű kompakt gépet és 3 db wax melt illatosított viasz rudat, amely akár 60 órányi kellemes illatot biztosít. Teremts meghitt, karácsonyi hangulatot otthonodban egy szempillantás alatt a forralt bor vagy a nagymama sütijét idéző Air Wick illatokkal! Próbáljátok ki ti is!