">

Irány a koripálya!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
Ha már hó nincs, legalább legyen jég. Nem igaz? Korcsolyázni szuper dolog, nagyszerű módja a barátokkal és a családdal való időtöltésnek. És már nem csak a szokásos helyre, a Városligeti műjégre érdemes indulni, ha valaki a fővárosban korizni szeretne, hiszen a Budapest Parkban egész évben lehetőségünk van korcsolyázni.

A téli hónapok kiváló időszakot jelentenek a korcsolyázásra, különösen akkor, ha valaki úgy érzi, hogy mondjuk a home office miatt több napra be van zárva a lakásba. Ha történetesen valami szórakoztató, családbarát tevékenységet keresünk, íme néhány ok, amiért a téli sport nagyszerű élmény lehet!

Családi korcsolyázás a Budapest Parkban

A korcsolyázás szórakoztató tevékenység, amelyet a család minden tagja élvezhet. Akár először próbáljuk ki, vagy már tapasztaltak vagyunk a jégen,, az élmény egyedülálló. Főleg, hogy a közkedvelt Budapest Park teljes küzdőtere rendelkezésre áll a legjobb zenékkel és igazi „hütte-élménnyel”. Csak bérelnünk kell egy pár korcsolyát, és már indulhatunk is. Aki pedig nem szeret korcsolyázni, annak is jó, ha egymás mellett minőségi időt tölthet el szeretteivel a Budapest Parkban.

A fizikai aktivitás új módja

Amellett, hogy a korcsolyázás olyan tevékenység, amelyet az egész család együtt élvezhet, a korcsolyázás egy új és más módja a fizikai aktivitásnak. Cseréljük el a kanapén vagy a képernyőn töltött időd jelentős részét egy időre a jégen. Nemcsak aerob gyakorlatokat végezhetünk, hanem olyan készségeket is fejleszt, mint az egyensúly és a koordináció.

Légy egyensúlyban!

Az esés a korcsolyázás elkerülhetetlen velejárója. Még a legtapasztaltabb korcsolyázók is elesnek. De ennek az élménynek az a fontos része, hogy mindig felkeljünk. Ha egyszer fellépünk a jégre, öntudatosnak érezhetjük magunkat, és attól tarthatunk, hogy mások elé zuhanunk. Azonban, ha meglátjuk korcsolyázótársainkat elesni, nevetni, és rögtön felállni, rá fogunk jönni, hogy az esés nem is olyan rossz. Nem mindennapi kihívás, csak álljunk fel és élvezzük a jégen töltött időt.

A szabadban töltött idő mindig feltölt kicsit, szakadjunk ki a monotonitásból és élvezzük családdal együtt a Budapest Park téli jégpályáját!