">

Légy a saját kozmetikusod!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Valószínűleg kevés olyan hölgy van, akit hidegen hagy az arcbőre állapota. Olyan is kevés lehet, aki nem próbálkozott még arcpakolásokkal javítani az aktuális helyzeten. Sokan szeretnek kozmetikushoz is járni, megint másoknak erre ritkán vagy sosem nyílik alkalma. Pedig az is biztos, hogy jópáran vagyunk, akik csodájára járunk a kozmetikusok tudományának, és magunk is szívesen kipróbálnánk egy-egy maszk megalkotását, amelytől szebbé, üdébbé, ragyogóbbá válhat a bőrünk. 

Nos, jó hírünk van, most itt az esély és az alkalom, hogy legalább egy kis időre kozmetikusnak érezhessük magunkat. És nem, nem kell hozzá semmilyen különleges képesség, nem kell varázsköpeny, meg fehér köpeny sem, elég ha rábízzuk magunkat a Yamuna észbontó újdonságaira. S hogy melyikre, az igazából attól függ, hogy éppen mire van szüksége az arcbőrünknek, milyen problémával állunk szemben, vagy egyszerűen milyen típusú a bőrünk. A Yamuna ugyanis megalkotta azt az otthon kikeverhető pormaszk-családot, amelynél a pontos utasítást betartva napról napra kozmetikusai lehetünk saját magunknak és élvezhetjük a lenyűgöző hatást. Vegyük hát sorba, miből választhatunk!

A tengeri iszapos tisztítómaszk  az egyik leghatásosabb tisztító hatású termék, hisz miközben a mély rétegekből eltávolítja a szennyeződéseket, nyomelemekkel és magnéziummal tölti fel a pórusokat. Igazi újjászületés az arcnak! 

A fekete ribizlis maszk nyugtató hatásával hidratál, felfrissít és csökkenti az arc pirosságát is. Heti egyszer használva sokkal egységesebb bőrszínt eredményez. Érzékeny bőrűek számára is ajánljuk. A maszk C-vitamint, valamint a feketeribizli húsának és magjainak a kivonatát tartalmazza. 

A kollagénes maszk rizsporral  egy igazi csoda! Használata után a bőr felfrissült, hidratált és matt hatású lesz. A rizspor a legszélesebb körben alkalmazott kozmetikai összetevő Ázsiában. A rizspor hosszan tartóan csökkenti a faggyú mennyiségét a bőrön, a bőr védőrétegét hidratálta tartja, miközben matt hatást biztosít a bőrnek. Segít az egészségesen friss, ragyogó bőr elérésében, fiatalos kinézetet biztosít. Emellett a maszk alpesi növények kivonatait is tartalmazza, mely ragyogóbb tónust ad a bőrnek. 

Az anti-aging maszk acerolával és C-vitaminnal is nélkülözhetetlen kellékünk lesz, ha megismerkedünk vele. Az acerola a magas antioxidáns tartalmának köszönhetően lassítja a bőr öregedési folyamatait. Ez a vitaminokban gazdag, anti-aging hatású pormaszk feltölti az arcbőrt, rugalmasabbá, hidratáltabbá teszi. Kell! 

És a használata tényleg gyerekjáték! Mindössze egy kistálkát kell kineveznünk erre a célra, amelybe beleteszünk 1-2 kanálka port, majd hozzáadunk annyi langyos vizet, hogy jól kenhető gélt kapjunk. Kevergessük addig, amíg tejföl-sűrűségű és homogén állagú lesz. Ekkor mielőbb vigyük fel a megtisztított arcbőrre (a szem és a száj környékét természetesen hagyjuk ki), és várjuk a hatást. A maszk néhány perc után már el is kezd száradni az arcunkon, és 10-12 perc múlva könnyedén lehúzható. Mi pedig újjászületve és elégedetten mosolyoghatunk a tükörbe! Vigyázat, függőséget okozhat! 

Bővebb információ a Yamuna oldalán!