">

Nyári alakformálás otthon

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Félidőnél tart ugyan a nyár, de még semmi sincs veszve. Ha eddig nem sikerült magunkat formába hozni, akkor se csüggedjünk, először is az utóbbi évek tapasztalatai alapján még a szeptember is igencsak nyárias hónap szokott lenni, tehát ha most rákapcsolunk az otthoni alakformálásra, bőven élvezhetjük az elismerő pillantásokat a nyár végén, ősz elején is. Nem könnyű mondjuk lemondani a napi fagyi-adagról, pláne, ha van mellettünk egy-két szoknyánkat rángató kiskorú, aki napi szinten igényli a jeges finomságokat, és tényleg ember legyen a talpán, aki megállja, hogy ne tartson velük ezen élvezetekben maga is. Szóval tény, hogy egy kicsit érdemes azért az étkezésünkön is változtatni, dúskálhatunk a zöldségek és gyümölcsök nyári sokaságában, de ha a bőrünket szeretnénk jobb állapotba hozni, akkor erre mutatunk egy gyors tippet: körülnéztünk ugyanis a Yamuna kínálatában. A kézzel készített, természetes alapanyagokból készített kozmetikumok között nem volt nehéz rábukkanni arra, ami nekünk most aranyat érhet.

Tévedés, hogy alakformálásért mindig mindenképpen szalonokba kell járnunk. És vagyonokat sem kell fizetnünk érte, elegendő, ha egy-két speciális terméket beszerzünk. Ráadásul a recept egyáltalán nem bonyolult, hiszen a jó testápolás mindig radírozással történik, erre nem szabad sajnálnunk az időt. Ha pedig ez a testradír olyan édes, mint a maracuja, akkor ez már sima ügy. Szédítően friss az illata, zuhanyzás közben pedig a finom cukorszemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket, így helyet adhatunk az új, puha bőrnek. Az édes maracuja testradír olajokban gazdag, intenzíven hidratál, ezért nem kell testápolót sem használnunk, selymesen puha és őrülten maracujaillatú lesz a bőrünk! Azt is hadd súgjuk meg, hogy ha esetleg a napozásra önbarnító termékekkel segítenétek rá, előtte is mindig érdemes testradírozni, mert egyenletesebb lesz a barnulás. 

Ha pedig megvolt a maracuja, jöhet a zöld kávé, no meg a zöld tea! Mármint a kivonatuk, amely jótékonyan antioxidáns hatású, külön-külön is, de párban még inkább csökkentik a szabadgyökök képződését, ezzel növelik a bőr feszességét adó elasztin rostok élettartamát, segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát. A zöld tea kivonat hidratáló tulajdonságával a bőrt bársonyosabbá, feszesebbé, teltebb hatásúvá teszi. A koffeint is tartalmazó zöld kávé kivonat értágító, stimuláló hatású, javítja a bőr vérkeringését és anyagcseréjét. A gél betaint is tartalmaz, ami a sejtek vízháztartását kontrollálja, hidratáló hatású. Illata kellemes zöldtea aromájú. Nem egy nagy ügy figyelni rá, hogy naponta kétszer bekenjük magunkat ezzel a géllel, s ez már nem csak a lelkiismeretünket fogja megnyugtatni, hanem higgyétek el, pár hét múlva már látszani is fog. 

Hogy a feszesedés éppen mennyi sikerrel járt, azt most a csomagban történő rendelés esetén, egy BMI, azaz testtömegindex mérőszalaggal is tesztelhetjük, ez ugyanis ajándékba jár a pakkhoz. Itt tudjátok megrendelni: https://yamuna.hu/feszesito-alakformalo-csomag