">

Illatos újdonságok

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Fura volt az idei tavasz: úgy nyitott, mintha mindjárt nyár akarna lenni, majd azért hirtelen inkább őszbe váltott. De szerencsére túléltük és hivatalosan már nyár van, bízunk benne, hogy most már így is marad. Ilyenkor az ember teste-lelke nagyon vágyik az illatokra, a kényeztető, klassz kozmetikumokra, és azok közül is csak olyanokra, amelyekről biztosan tudjuk, hogy bőrbarát készítmények, és magas hatóanyagtartalommal rendelkeznek. Régi kedvencünk a Yamuna ellentétben több más kozmetikummal  SLS mentes, mesterséges színezékmentes, parabénmentes, alkoholmentes, szilikonmentes, paraffinmentes termékeket tart választékában. Sosem kell aggódnunk, mert minden termék leírásában részletes tájékoztatást kaphatunk arról, hogy milyen összetevőket tartalmaz. Most körülnéztünk a legfrissebb újdonságok között és máris sok kedvencet találtunk. 

Szappanok

Hát szó, mi szó, az elmúlt években ritkábban használtunk már szappant, de ezek az új illatok most annyira csábítóak, hogy van rá esély, hogy lecseréljük a tusfürdőket. Tudtátok, hogy a legenda szerint a gallok és a germánok találhatták fel a szappankészítés? Állítólag már akkoriban ismerték a lágy és kemény szappant is. Az akkori gyártmányokat még a haj sárgítására, később pedig mosásra használták. Hosszú út vezetett a mai társaikig, melyekkel manapság ugyanolyan élvezet fürdeni és zuhanyozni, mint folyékony „testvéreikkel”, hiszen nem szárítják a bőrt. És ezek az új illatok! Nem is könnyű a választás: a cseresznyevirágos, a grapefruitos, a kókuszos, a vaníliás, az uborkás, na és a gyümölcsös hangulatú Lollipop, meg a koktélt idéző Mohito egyaránt nagyon csábító! 

Tusfürdők

Ezeket eddig is imádtuk, annak ellenére, hogy a Yamuna Bőrbarát tusfürdők egy dolgot nem adnak nekünk fürdéskor: nem képeznek habot, ugyanis teljesen SLS-mentesek (ez az a felületaktív anyag, amely egyebek között a termék habzásáért is felelős). Viszont ezek a készítmények kíméletesen tisztítanak, a bennük lévő gazdag növényi olajokkal táplálják a bőrünket, tehát igazi élmény és ajándék velük a fürdés. Ami jó hír, mostantól praktikus tubusos kiszerelésben is megvásárolhatóak a kedvenceink, így talán könnyebb az utolsó cseppig kihasználni őket. Gránátalmás. shea vajas, levendulaolajos és szőlőmagolajos tusfürdőt vásárolhatunk ezután tehát már tubusban is.

Kézkrémek

És ha már a tubusnál tartunk: még egy szuper újdonságnak örülhettünk idén tavasszal a Yamunánál. Nincs jobban igénybevett testrészünk talán, mint a kezünk, hiszen az időjárási viszontagságok, a hideg, a szél, a mosogatás, a kertészkedés, a házimunka mind-mind cefetül megviselheti kezünket. Így nem kérdés, hogy az ápolt kéz érdekében az a legjobb, ha bárhol, bármikor velünk lehet egy kis fiola, amelyből a megfelelő ápolással kényeztethetjük kezünket. Eddig is imádtuk a Yamuna kézkrémeit, de most az új, praktikus kiszerelésért egyszerűen odavagyunk: bármikor előhúzhatjuk a táskánkból a kis tubust és szinte észrevétlenül be is krémezhetjük kacsóinkat. A tusfürdőkhöz hasonlóan itt is a slágertermékek kerültek tubusba: shea vajas, levendulaolajos, gránátalmás és szőlőmagolajos illat csábít kézápolásra. 

Boldogság termékcsalád

És a végére egy igazi csemege, egy szuper újdonság. Már a neve is vidámságot okoz, jobban mondva boldogságot, hiszen ez az elnevezés arra utal, hogy ezt a kozmetikumot használva úgy érezhetjük magunkat, mintha egy virágba borult réten szaladgálnánk, pillangókat kergetve. Jól hangzik, ugye? A finom, édeskés vaníliás illat magával ragadó, használhatjuk tusfürdőként, testápolóként, de a testvaj és a kézkrém is egészen biztosan függőséget okoz majd ezzel a romantikusan kedves, szinte parfümillattal! A színeket is imádjuk, úgyhogy ajánljuk kipróbálásra nektek ezt is szeretettel!