">

Éljenek az unikornisok!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Vajon meg tudja valaki mondani, hogy miért rajongunk ennyire az unikornisokért? Mitől lettek rajongásunk tárgyai ezek a hófehér, kecses egyszarvúak? Persze, ha utánaolvasunk, látjuk, hogy ez a népszerűség már az ókorban kezdődött, sok író emlékezett meg arról, hogy szarvának pora minden mérget közömbösít. A középkorban uralkodók szerették volna birtokolni ezen mágikus szarvakat, de hogy napjainkban hogy lett az unikornis megint ekkora szupersztár, azt igazából nem tudjuk pontosan. Egyes rajzfilmek, amelyek mágikus, varázslatos állatként szerepeltetik a szépséges állatot, és persze már inkább pink vagy lila színben pompáztatják őket, nyilván hozzájárulnak ahhoz, hogy kevés leánygyermek akad, aki nem párás szemű meghatottsággal gondol ezekre a csodás lényekre. És lássuk be, sokszor a kicsit felnőttebb leányok, netalántán még az anyukák is így vannak ezzel: csinos, kecses, szép, szerencsét hoz, segít a varázslatban, szeretjük hát az unikornist!

Unikornisos felsőn, unikornisos tortán, szülinapi dekoráción, plüss és bukfencező unikornis-hadakon túl most egy kozmetikai újdonságon is felbukkantak ezek a kedvelt figurák. A Yamuna május végére, papíron gyereknapra tartogatta az unikornisos, epres neszeszer érkezését, de hát nem kérdés, hogy a felnőtt hölgyek is örömüket lelik ezekben a termékekben majd. Mert hát nem kérdés, hogy ez a mesés csábítás korosztálytól függetlenül hódítani fog. 

Az allergénmentes illatanyaggal készült eperillatú tusfürdő tökéletes kezdése lehet egy nyári napnak, de hát persze ugyanúgy a tökéletes befejezése is. A bőrbarát ápolóanyagokat tartalmazó epres testápoló pedig a méltó folytatás. És hát a kézkrém! Egy hölgy korát leggyorsabban a keze árulja el, hiszen azt nem fedheti jótékony sminkréteg. Ha behunyjuk a szemünket és egy óriási virágos rétre képzeljük magunkat, ahol lágyan lépkednek az unikornisok, na ez pont olyan érzés lesz. Kényeztető, simogató, álmodozó. És az eperillat, amely eperszezonon túl is marad velünk, legalábbis, amíg a limitált kiadás kapható. De a nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel talán lehet reménykedni, hogy az epres-unikornisos szériával még sokáig találkozhatunk a Yamuna Szent István körúti márkaboltjában, vagy a webshopban. Nekünk nagyon bevált!