">

Mesebeli (kis)lányékszerek
Lássuk be, egy nőt mindig le lehet venni a lábáról ékszerekkel. És ez valahol már a génjeinkben kódolva van, hiszen sok kislány van, aki 2-3 évesen rákattan a zsuzsukra, és ez a szenvedély élethosszig tart. Az sem titok, hogy vannak olyan figurák, amelyek mindannyiunkban jó érzést keltenek, hogyha meglátjuk, kortól függetlenül. Ilyenek például az unikornisok is. Nos, most jó hírünk van, kicsiknek és gyermeklelkű nagyoknak, de leginkább a fiatal korosztály fog örülni annak, hogy megérkezett a Fashionwatch üzleteibe a  spanyol La Petra ékszermárka mesés kollekciója.

A designos, stílusos márka gazdái így fogalmaznak:  „Fiatal és lelkes csapat vagyunk, nagy érzékenységgel a divatirányzatok felé,  amelyet minden egyes kollekciónkba be is építünk.”

Az alapítók 1999-ben kezdtek bele egy ezüst ékszerekkel foglalkozó vállalkozásba Spanyolországban, majd 2005-ben dobták piacra ezt a cuki márkát, amelyet szeretett csivavájukról, La Petrának neveztek el. Nem is lehetne édesebb története egy olyan cégnek, amely kislányok számára gyárt arany- és ezüst ékszereket. A logóállatkájuk pedig egy masnis kiscsibe.

Mit kell tudni a La Petra ékszerekről?

Minden egyes darab kézzel zomácozott, egyedi és trendi dizájnú ezüst ékszer (silver 925). Az ékszer kollekciók közül megtalálhatóak makramék, fülbevalók, gyűrűk, karkötők, nyakláncok, valamint ezek az ékszerek témákra is épülnek. A kislányok egyik kedvence például az unikornis és a hercegnő kollekció, de megtalálhatóak náluk karácsonyt, halloweent vagy éppen húsvétot idéző ékszerek is.

“Hercegnő vagyok!” 

Hányszor halljuk ezt kislányunktól, aki szívesen rajzol hercegnőt, öltözik hercegnőnek, vagy mi, szülők hívjuk szemünk fényét esetleg éppen  hercegnőnek. Az eredmény ugyanaz, a legtöbb kislány imádja a szőke hajú, kék szemű, csodaszép babákat, akik habos-babos ruhában pompáznak és szabadidejükben békákat csókolnak királyfivá. A La Petra márka jóvoltából már ékszerként is ékesíthetik kislányunkat ezek a mesés szereplők.

Unikornis őrület

Az unikornis mánia a La Petra ékszereit sem kerülhette el, külön kollekciójuk is van erre a fantáziavilágra építve. Ugye milyen bájosak? 

Akit érdekel, itt találja meg őket: www.fashionwatch.hu illetve, a Fashionwatch Teréz körúti vagy a Camponában lévő üzleteiben lehet fellelni ezeket a kis csodákat. Tárazzátok be magatoknak ezt az ötletet, bármikor remek ajándék lehet igazi csajos kislányoknak.