">

Színpompás gyerekkörömlakkok

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
angyalvaro reka es gabiVan egy jó hírünk.  Anyukáknak, kismamáknak és azoknak, akik igazán figyelnek arra, milyen anyagokat használnak szépüléskor. Megérkezett ugyanis hazánkba is a Snails körömlakk, amely a kislányok álma és az anyukák nyugodtságának záloga.  A Snail Kids a világ első 100 %-ban vízbázisú  körömlakkja, ezért mindenki számára, így a gyerekek számára is biztonságos. Különlegesen csillogó színekben kapható, játékos, magával ragadó és egyedi. Ráadásul szappannal mosható le, így nem kell az acetontól sem félnie az anyukáknak.

A Snails jelenleg 58 országban kapható a világon. A gyerek lakkokból több mint 20 árnyalat létezik, plusz egy fedőlakk, amellyel még tartósabbá tehető a színes hatás, ez biztosítja a hosszantartó ragyogást. Minden árnyalat egyenként nagyon bájos elnevezést kapott, mint például Disco Girl,  Ladybird vagy Bedtime storie…amiket hazánkban Diszkólány, Katicabogár és Esti mese fantázia  névvel illettek.  A Snail Kids semmiféle állatkísérletet nem folytat és nem tartalmaz a rettegett toxikus  3-ból egyet sem.  Biztonságos a használata, így az anyuka megnyugodhat, ha a kislánya már nagyon  kicsi korában is érdeklődik a szépségápolás iránt. 100 %-osan vízbázisú, természetes összetevőkből áll, így még fura szagtól sem kell tartani a lakásban, sőt illata igazán kellemes. De a cég nem állt meg a csodás lakkoknál, kiegészítők is kaphatóak, körömmatrica, körömceruza, körömlakk glitter és ezekhez  színhez passzoló hajglitter is, amely különleges alkalmakkor még csillogóbbá teheti egy kislány  külsejét.

Snails nagy2

A Snails körömlakkok kizárólagos magyarországi forgalmazója a Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászat (Rózsakert Bevásárlóközpont) ahol a  teljes kínálat  megtekinthető és  megvásárolható a hét minden napján. A termékek elérhetők online is, a gyerekkoromlakk.hu weboldalon  és webáruházban. Szerintünk ez egy nagyon-nagyon menő, igazán vágyott ajándék lehet Mikulásra, Karácsonyra, no és persze névnapra, szülinapra, zsúrra, vagy éppen csak egy kis kényeztetésért…

Puszi: Gabi és Réka