">

Színpompás nyár

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
nyar_rekagabiA nyárnak van illata. Vannak ízei. Vannak színei. Mindegyik imádnivaló, még akkor is, ha a nyár néha hajlamos megtréfálni bennünket, hiszen az időjárás néha oly szeszélyes, hogy követni sem bírjuk, hogy mi legyen nálunk aznap, fürdőruha vagy gumicsizma. Ettől még érezzük a nyíló virágok illatát, ha vízparton lehetünk, magunkba szívjuk a semmivel össze nem hasonlítható érzést, amely szabadság, pihenés és kikapcsolódás ígéretét is rejti általában sokunknak.

A hangulatot persze mindig lehet fokozni, és ehhez szerintünk kevés jobb helyet lehet találni, mint a Butlers üzletei. Akinek esetleg nincs a környékén ilyen üzlet, jó ideje az sem kell már, hogy szomorkodjon, hiszen a Butlers.hu oldalról könnyedén meg lehet rendelni azokat a szépségeket, amelyekkel ezen a nyáron szeretnénk feldobni a hangulatunkat. És ez az üzlet még vasárnap is nyitva van. Érdemes figyelni az akciókat, nagyon gyakran vannak, úgyhogy akár a hírlevélre is feliratkozhattok, vagy a Facebook-oldalon is naprakész információkkal találkozhattok.

Mi most a nyári kínálatból néztünk ki néhány kedvencet, amit megmutatunk nektek is. Ez a keleties hangulatot árasztó lámpás például egyszerűen gyönyörű. Neve is keleties, BAZAAR, 38 cm magas, színesen csillogó üvegével és keleti motívumaival elvarázsol. Ideális óriás pillérgyertyákhoz, nagyszerűen kombinálható más lámpásokkal és hasonló stílusú dísztárgyakkal. Pink és narancssárga színben választható.

butlers nyar 7

Akinek kertje vagy erkélye van, tudja, hogy szinte sosem elég a dekorálásból. Valami kis apróság mindig jól jön, ami egyszerűen feldobja a teret. A Butlersnél ilyet mindig találunk, és néha elég egy-egy tárgy, ami új érkezőként vidítja fel a szemünket. Egy kaspó, egy locsolókanna, egy fűszernövénytartó… Az idei színek pink, sárga, türkiz, neonzöld. Ez a ZINC kollekció, amelyből kedvünkre lehet válogatni, és már egy-két darabbal is igazán nyárias, vidám hangulatot teremthetünk magunk körül. Ezek közül mi most talán a türkizre szavazunk. De mindegyik csodaszép!

butlers nyar 6

Illatokról is beszéltünk. Természetesen a nyár illatai elsősorban a virágoktól, növényektől, pirosló gyümölcsöktől, vízpartokról származnak, de azért rá tudunk segíteni némi illatgyertyákkal is. Kis fehér terrakotta tálkákban pink. lila, türkiz, sárga, narancs és kék illatgyertyákat is választhatunk. ez a Sun Salute, azaz a nap üdvözlete. Egy esti beszélgetéshez, limonádézáshoz vagy neadjisten borozgatáshoz ezzel az egyetlen apró tárggyal is igazi nyári hangulatot lehet teremteni.

butlers nyar 4
Mindig jó színesen élni, színeket keríteni magunk köré, de nyáron ez különösen igaz! Válasszatok hát kedvetekre minél színpompásabb kiegészítőket, ragyogjon tárgyakban is ez a nyár! Kellemes nézelődést, kellemes dekorálást, színesen szép nyarat!

Puszi: Gabi és Réka