">

Sárga ragyogás

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
gabi reka turkizVágyjuk a napfényt. Nagyon-nagyon. Bár tréfálkozik már velünk, és vannak napok, amikor azt is mondhatnánk, hogy szinte nyár van, de azért még mindig csak nyomokban köszöntött be hozzánk a tavasz. De majd most! Hiszen május van, vége a szeszélyes áprilisnak, és most már tényleg karnyújtásnyira van a várva várt nyár, a tanév vége, a hosszabbodó nappalok, a nyaralás reménye és egyáltalán, a balzsamos nyári esték… No, hát itt az idő egy kicsit felkészülni rá lélekben, és ha úgy tűnik, idén azért kicsit döcögősen ér ide a kifejezetten jó idő, csalogassuk hát színekkel, ragyogással.

Például sárga színnel. Tudtátok, hogy a sárga szín megnevettet? Automatikusan jókedvre fakaszt? Javítja a gondolkodást, aktiválja agyunk vizuális központját. Segít a méregtelenítésben, élénkítő hatással bír. A túl sok sárga szín állítólag mondjuk akár még letargiát is okozhat, de hát ettől azért nem kell tartani. Sokan idegenkednek a sárga színtől, akár ruhában kellene viselni, akár lakberendezési tárgyként választanánk. Aki viszont szereti, az nagyon gyakran nyúl ehhez a színhez, a napsütés színéhez, amely kreativitást, életerőt is sugall, örömöt, frissességet, derűt ajándékoz nekünk. A sárgából egyébként tényleg illik mértéket tartani, kiegészítő, komplementer színként viszont igazi ragyogást adhat külsőnknek, és otthonunk külsejének is. A Butlers.hu oldalon ehhez is remek ötleteket találtunk ismét.

sarga ragyogas

Ha már a napfényt emlegetjük, nyilván először is a szabadba vágyunk. Kerti asztal, kerti szék, napozóágy. Természetesen ezt mind megtaláljuk sárgában. Hogy ne fázzunk, sárga-fehér csíkos pihepuha takarót is vadászhatunk a Butlers.hu honlapján. De akad kerti sárga minigrillező, sárga öntözőkanna, sárga mécsestartó, és sárga virágkaspó is. A mi kedvencünk idén tavasszal kétségtelenül az aprócska sárga madáretető, bár élünk a gyanúperrel, hogy ebbe még a legkisebb cinke sem fér bele, viszont bűbájos kültéri dekoráció lesz. Igazi tavaszváró, nyárcsalogató. Viszont van, amit inkább szívesen távoltartunk, ezek a szúnyogok és egyéb kellemetlen rovarok, a sárga citromillatú gyertya ebben is segítségünkre lesz.

butlers kulter sarga

No, és ha beljebb lépünk, akkor a konyhában is elkél némi sárgaság. Az egyik legalapvetőbb, ami a konyhában sárga tud lenni, az nem más, mint a tojás. A másik, ami eszünkbe jut, ha a sárga színre gondolunk, a mosolygó fejecske, a Smiley. No, hát mit szóltok egy sárga smiley-formájú omlettsütőhöz? Palacsinta is lehet, ha nem akarjátok megtölteni, csak megkenni, mert a szemek és a száj helyén kifolyna a lekvár, viszont ettől tuti, hogy mindenkinek már reggel csuda jókedve támad!

butlers forma

Ugye, milyen jól mutat? És hát nem kell megállnunk itt! Mert, az hogy a Mix it sorozatban természetesen találunk sárga bögrét, Cafe Latte poharat, müzlistálat, az szinte magától értetődő. Milyen más színű is lehetne a méztartó, mint sárga? Ebből még Micimackó is szívesen csenne, az már egyszer biztos! Menő a sárga retro vízforraló, és ha elkészült a tea, sárga citromnyomóval és facsaróval nyerhetünk bele az ugyancsak sárga citromból levet… A Smiley-s edénycsalád tagjai pedig szintúgy mosolyra fakasztanak. Ugye?

butlers konyhai sarga

Reméljük, sikerült nektek is kedvet csinálnunk néhány vidám sárga tárgy beszerzéséhez, higgyétek el, nem fogjátok megbánni! Egyéb lakberendezési ötletekért is katt a Butlers.hu oldalra. Megyünk mi is körülnézni, hiszen lassan a kerti partik ideje is itt lesz! Jó böngészést!

Puszi: Gabi és Réka