">

Milyen legyen a karácsonyfa?

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
pirosMilyen legyen a karácsonyfa? Ennek kiválasztása évről évre hatalmas feladat állít bennünket. Na jó, csak vicceltünk. Nem hatalmas, hanem igenis klassz, örömteli feladat ez. Egyrészt azért nagyon sok adottság is van, tehát ha valaki tele van szebbnél szebb piros, vagy éppen hófehér díszekkel, akkor nem nagyon fog tudni, vagy még inkább nem érdemes attól elrugaszkodni. Ha pedig nagyon sok emlék fűz bennünket régi karácsonyok díszeihez, akkor meg azért nem fogunk megválni az apró hóembertől, a gyerekek által festett üvegdísztől, a nagyitól megmaradt angyalkától sem.

Inspirációt kapni azért persze kell. Annyi irányba indulhatunk el! A legnagyobb kérdés az utóbbi években természetesen főként az, hogy igazi vagy műfenyő legyen. Bevalljuk, töredelmesen, az utóbbi években praktikus okokból nálunk győzött a műfenyő. És feldíszítve, kivilágítva tökéletes látványt nyújt, meg ráadásul megúszható a talpba történő befaragás körüli állandó vita, neadjisten sérülés is. Fenyőillatot pedig lehet varázsolni egy minifával, vázába rejtett gallyakkal, azzal aztán tényleg tele lehet pakolni a lakást. December 24-én meg január 6-án viszont elmarad a mindenhová bebújó fenyőtüskék miatti stressz.

Ha már inspirációról volt szó: a lehetőségek száma végtelen! Mi a Butlers elbűvölő karácsonyi kínálatából szemezgettünk.

Ha még mindig nem lenne elég ötlet, akkor mutatunk még néhányat, amelyek bennünket, mitagadás levettek a lábunkról.

karacsonyfa peldak

Gyönyörködjetek, tervezzetek, és alkossatok! Mert karácsonyfát díszíteni jó! Nagyon jó!

Puszi: Réka és Gabi