">

Milyen legyen a Kölyökparty?

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
Babazsúrral kezdődik. Először még elég a családi szülinap, jönnek a nagyiék, meg néhány rokon, de hamar rájövünk, hogy a gyerekeink jobban örülnek annak, ha a szülinapjukon a saját kis barátaik veszik körül őket, és nem a nagynéni vagy az idősebb unokatestvér dirigál. Az első gyerekszülinapok még könnyen megoldódnak, hiszen elférünk otthon is, sok jó ember kis helyen is, meg mi is kell hozzá? Lufi, torta, almalé, szívószál és buli van! Aztán jönnek az igények. Kalózos legyen, hercegnős legyen, dinós legyen, vulkános legyen. Telnek az évek, fogynak az ötletek. Kinőjük a lakást, meg a játszóházat is. Közeledik a gyerek szülinapja és mi már csak tanácstalanul sóhajtunk. Hová menjünk, kit hívjunk meg, mit találjunk ki már megint? Egyszóval milyen is legyen az idei kölyökparty?

Szerencsére létezik olyan lelkes csapat, akikre bátran rá lehet bízni a szervezést, mert ötletekben nem szenvednek hiányt. Molnár Orsi, maga is 3 gyönyörű gyerek anyukája először csak saját kisfia szülinapi bulijait találta ki, majd 3 évvel ezelőtt kitalálta, hogy elkezd zsúrszervizt üzemeltetni. Ma már 44 féle tematikus party közül választhatnak azok a szülők, akik éppen időzavarral küszködnek, vagy egyszerűen csak energiájuk nincs végiggondolni, mi is lehet egy jó kölyökparty titka. A témaválasztás ugyebár máris segítség, hiszen könnyebb végiggondolni a dekorációt, az ennivalót, a tortaválasztást, a terítéket. programok egyszerre szórakoztatóak és fejlesztőek, minden arról szól, hogy mesevilágba varázsolják el a kis ünnepelteket és társaikat. Jelmezes animátorok fokozzák a hangulatot, és a kellékekről sem a szülőknek kell gondoskodni, hanem Orsi és csapata vállalja, hogy éppen mikrofonállványt biztosít a Kölyöksztár-partyhoz, kalózmaszkot a tengeri hódítóknak, fejdíszt a hercegnőknek, légvárt az ugráláshoz, tűzijátékot a torta tetejére, és minden egyéb fontos apróságot, ami kell ahhoz, hogy az apróságok jól mulassanak.

A színes muffinok, miniszendvicsek titkát ugyanúgy ismerik Orsiék, mint a dekorációs elemek rejtelmeit, sőt még a meghívókban is tudnak segíteni, tehát igazán sokoldalú szolgáltatást lehet igénybe venni azoknak, akik nem érzik magukban éppen a vállalkozó szellemet egy jó kis szülinapi mulatság megszervezéséhez. A honlapon sok ötletet találhattok, és persze az sem árt, ha előre tudjátok, hogy mi köti le a saját és a meghívott csemetéket egyaránt. Orsi és a Zümm-Zümm Kölyökparty-stáb számára a legfontosabb az apró vendégek önfeledt öröme, nevetése, imádják a gyerekcsivitelést és a lázas készülődést és szeretnének egyre jobb és jobb ötletekkel szolgálni az ünnepelteknek. Folyamatosan fejlesztik saját tudásukat is, és keresik a további lelkes stábtagokat is, úgyhogy akkor is érdemes bekukkantani a honlapjukra, ha magatok is szívesen lennétek gyerekbuli-szervezők. Orsiék szezonális buliötletekkel is készülnek, hiszen idén a foci EB és az Olimpia lázában égve ez a téma is megkerülhetetlen, a nyár lehetőséget ad a medencés partikra, így például Aqualimpiára is, de természetesen ezenkívül is számtalan helyszínjavaslattal is tudják segíteni a lakásból már kiszorult szülinapozó kiscsapatokat. 
A Zümm-Zümm Szervíz Budapesten kívül további tizenegy megyében is igénybevehető, lelkes és ötletes partyszervezők állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Nézzetek körül itt: www.kolyokparty.com

Ajándék meghívók pedig letölthetőek itt: Kölyökparty meghívók

Nemsokára mi is kipróbálunk egy jó Zümm-Zümm kölyökbulit, és természetesen beszámolunk róla nektek!

Puszi: Réka és Gabi