">

Aktív szülinap

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
gabireka_piros1Szülinapi zsúrt szervezni nem könnyű dolog. Írtunk már erről nektek korábban, és akkor sem tudtunk bölcsebb megállapításokat tenni, mint azt, hogy ez egy olyan műfaj, amelyet minden anyukának és apukának folyamatosan tanulnia kell. Addig a pillanatig, ameddig a gyerek azt igényli, hogy mi szervezzük meg az ő buliját. Amúgy is ezek a boldog pillanatok, még ha úgy is érezzük, hogy ez most egy édes teher, mert addig jó, amíg nem az ablakban állva, vagy a telefon kijelzőjét lesve aggódunk, hogy mikor ér haza a maga szervezte buliból a gyerek.

A szülinapi zsúrok szervezésénél fontos szempont, rollipollilufikhogy vegyük figyelembe az ünnepelt és a meghívottak korát, energiaszintjét, természetét. Nyugisabb gyerekeknek választhatunk elmélyültebb foglalatoskodást is, mint például kézműves programok, vagy múzeumi foglalkozás, de az igazán lelkes, örökmozgó gyerekeknek sokkal jobb helye van olyan környezetben, ahol a felesleges energiájukat kreatívan és hasznosan vezethetik le. Nemrég bemutattuk nektek a RolliPolli Mozgásközpontot, na az, pont ilyen hely! Ha a RolliPollit választja valaki a gyerek szülinapi zsúrjára, akkor képzett és tapasztalt kollégák irányításával szertorna alapú, zenével kísért játékos- és sportos feladatokkal kötik le. Ráadásul így, hogy átveszik tőlünk az irányítást profi edzők, mi magunk, szülinapos szülők is vendégként dőlhetünk hátra, neadjisten válthatunk néhány nyugodt szót a szülőtársakkal.

rollipolliszulinapEz egy kétórás program, amelyből 45 perc tornatermi foglalkozás van, a különleges eszközökkel tanári felügyelet mellett egyszerre 14 gyerek játszhat, pöröghetnek-foroghatnak, ugrálhatnak a trambulinon. A rendezvény idején a különteremben kreatív foglalkozásokat lehet kérni a gyerekek részére, itt rajzolni, festeni, háromdimenziós tárgyakat alkotni is lehet. A kreatív képzés amúgy is nagyon fontos a RolliPollinál, cél, hogy a gyerekek tanuljanak a folyamatból, magával ragadja őket az alkotás lehetősége és ezáltal közelebb kerüljenek az egyetemes és kortárs művészetekhez, önmaguk megismeréséhez.

Természetesen a váró és játszóhelyiségek is a kis vendégek rendelkezésére állnak, a szülőknek pedig a RolliPolli csapata rendelkezésre áll az előkészületekben, és ami még fontosabb, a romok eltakarításában, azaz a rendrakásban is. Tortarendelésben szintén lehet segítséget kérni, ha bővebb információra vágytok, nézzetek körül a honlapon!

Mozogni szerető gyerekek és főleg szüleik figyelmébe tehát sok szeretettel ajánljuk ezt a helyet, ezzel a remek szolgáltatással! Így lehet igazán aktív egy szülinap!

Puszi: Gabi és Réka