">

Mozgás, gyerekek!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Mozogni jó! De még mennyire! Az embernek óriási dolog, hogy koordinálni tudja mozdulatait, érezzük erőnket, lendületünket. A sport felszabadít, energiával tölt fel, és magabiztosságot is ad. Felnőttként erre gyakran csak akkor vagyunk hajlandóak időt szakítani, amikor  már nagyon muszáj, amikor érezzük, hogy kezdünk picit berozsdásodni, felszaladt pár kiló, vagy szeretnénk kicsit felpörgetni magunkat. Na jó, ránk ez nem teljesen igaz, hiszen mindketten színpadon állunk, amit nem bírnánk akkor, ha nem ügyelnénk a megfelelő edzésmódszerekre is, de tudjuk, hogy sokaknak okoz problémát, hogy a napirendbe mozgást is iktassanak.

Van egy titka annak, hogy felnőttként is szeressünk mozogni. Egészen kicsi korban kell elkezdeni a mozgást megszerettetni a gyerekeinkkel. Biztosak vagyunk benne, hogy akkor adjuk meg gyermekeink számára a legjobb esélyt arra, hogy felnőttként boldog, kiegyensúlyozott és sikeres emberek legyenek, ha olyan biztonságos környezetet biztosítunk számukra, amelyben élvezhetik saját fejlődésüket és abból önbizalmat meríthetnek.

Találtunk egy kitűnő helyet Budapesten, ahol a gyerekeket nem egymáshoz, hanem önmagukhoz mérik. Itt a pozitív megerősítés, a stressz-mentes környezet és a jókedv nemcsak elv, hanem gyakorlat is. A RolliPolli Szabadidőközpontról van szó, ahol a rendkívül színes, barátságos környezet egyszerűen felébreszti a mozgás iránti igényt. Szerintünk nagyon fontos, hogy már fiatalon szeressük meg a sportot, legyen rendszeres eleme életünknek a mozgás, mert az később is segít egészségesnek, fittnek maradni. A sport pedig célt és örömöt ad.  Nagy érdeklődéssel fogadtuk hát el a RolliPolli meghívását egy délelőtti foglalkozásra, ahol Pap Csaba és Egri Tamás, a ház szakértő edzői mutatták be nekünk a szabadidőközpontot.

A szertorna, balett, karate mellett sakk, angol óra, iskolaelőkészítő és kreatív foglalkozások is vannak tehát a RolliPolliban, sőt az anyukák is jöhetnek zumbázni, jógázni, alakot formálni, vagy éppen könyvklubba tetszés szerint. A leglelkesebb látogatóknak pedig akár a szülinapi zsúrja is itt lehet ebben a barátságos, színes kis világban, ahol minden felnőtt szívesen lenne egy kicsit újra gyerek.

Puszi: Réka és Gabi