">

Egy kicsi mozgás mindenkinek kell!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
Ahol van gyerek, ott van mozgásigény. Ez így egy mondatban furcsán hangzik, pedig kevés nagyobb igazság van ennél. Amint a gyerekeink elkezdik felfedezni a világot, néha úgy tűnik, hogy kimeríthetetlen az az energia, amit mozgással képesek tölteni. És hát ez így is van jól. Nekünk, szülőknek pedig a legfontosabb dolgunk, hogy megtaláljuk azokat a mozgásformákat, amik a legjobbak a gyereknek, és azokat a helyeket, ahová érdemes e célból ellátogatnunk.

Szerencsére időnként rá lehet bukkanni igazi gyöngyszemekre is. Persze nem véletlen, hogy az idén januárban nyílt budai RolliPolli mozgás- és szabadidőközpont klubvezetője és tulajdonosa is háromgyerekes szülő, így tudják, mi kell a lurkóknak az energialevezetéshez. Meg a szülőknek, hogy ők is hasznosan tudják tölteni az időt, amíg a gyerek levezeti az energiáit.

A RolliPolli egészen kicsi kortól várja már a gyerekeket, a legkülönbözőbb programokkal. Ezek között kiemelt szerepet játszik a szertorna, a balett és a küzdősportok is, de a kreatív foglalkozásokra is nagy hangsúlyt fektetnek. Idén újdonságként lesz sakk, iskolaelőkészítő és angol foglalkozás is, és ahogy mondtuk, anyukák is leköthetik magukat, mert zumba, jóga, alakformáló mozgás ugyanúgy van, mint kismama és szeniortorna, tehát kismamáktól nagymamákig mindenkinek tartogatnak valami jót.

Ami még izgalmasan hangzik, hogy az órarendben megtalálható órák mellett kulturális eseményeket is szerveznek, így minden hónap utolsó keddjén Kultúrdrazsé programsorozat részeként Könyvklubot tartanak. De már persze az ősz és a tél nagy eseményeire is javában tervez a csapat, október 31-én például Halloween Szertornaparádét rendeznek, arcfestéssel és zenés, önfeledt mulatsággal egybekötve.

A Mikulás már deecember 3-án megérkezik, akit itt éppen nem versekkel és dalokkal, hanem bukfencekkel, szaltókkal, karate és judo mozdulatokkal illetve balettel tudnak majd a gyerkőcök elkápráztatni.

Szóval szerencsére vannak klassz és izgalmas helyek a városban, és mi igyekszünk minden ilyet felderíteni és bemutatni nektek. Sőt, amint azt már napok óta láthatjátok, mindazok, akik e hónapban iratkoznak fel hírlevelünkre, részt vesznek azon a sorsoláson, amelyen a RolliPolli Mozgás- és Szabadidőközpont felnőtt és gyermek-bérletét lehet megnyerni. Úgyhogy ne hagyjátok ki a lehetőséget, regisztráljatok, és ne feledjétek, nemsokára sorsolás! Sok sikert, és úgy általában jó sok klassz mozgást, tartalmas szabadidős programokat gyerekkel és anélkül mindannyiótoknak!

Puszi: Réka és Gabi