">

Aktív táborozás

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
gabireka_feherfekete1Közeleg a nyár, és lassan itt az idő betervezni a gyerekek vakációs programját. Hiszen a család felnőtt tagjainak általában nincs is annyi szabadsága, mint amennyi tanítási szünet van, és nagyszülő sem áll mindig rendelkezésre. Ezenkívül pedig azért nem árt, ha a csemeték részére megfelelő mennyiségű és minőségű elfoglaltságot is biztosítunk, hogy az unatkozást és a nyűglődést egészen biztosan kizárhassuk a lehetséges programok sorából.

Bemutattuk már nektek a RolliPolli Mozgásközpontot, ahol már egészen kicsi kortól kezdődően mozgásfejlesztésben, csoportos vagy egyéni szertorna-oktatásban részesülnek a gyerekek. A barátságos, színes “mindengyerekálma” hely idén nyáron különleges tábori programokkal is várja az érdeklődőket. Ez természetesen nem hátizsákos, csomagolós, ottalvós tábor, tehát azoknak is megfelelő, akik még nem szívesen engednék el a gyereket igazi táborba, de azért nem szeretnék megfosztani attól sem, hogy nyáron is történjenek vele izgalmas, jó dolgok, gyerektársaságban, szülők nélkül is.

A napközis táborra 5 éves kortól lehet jelentkezni, a gyerekeket 8 órától várják, az értük érkező szülőket pedig délután 4 és 5 óra között. Egy-egy csoportban maximum 15 gyerek lesz majd, így mindenkire maximális figyelem jut. A reggel máris egy jó kis szertorna-foglalkozással és koordinációfejlesztéssel indul, aztán persze jön az elmaradhatatlan tízórai. Utána bebizonyítják a gyerekeknek, hogy a tanulás voltaképpen játék, hiszen játékos képességfejlesztő gyakorlatokkal telik a délelőtt további része. Fél egykor ebéd, utána kreatív foglalkozás, a délután pedig az időjárás függvényében valami kalandos dologgal telik, lehet kirándulás, erdei túra, utazás a Gyermekvasúttal, vagy éppen uszodai látogatás is. A lényeg, hogy ez is aktívan, mozgással, így valószínűleg a RolliPolli táboraiban időző gyerekeket este már nem a szüleiknek kell kifárasztaniuk. Gyanítjuk, hogy az egésznapos mozgalmas tábori foglalkozások után a gyerek korán alszik majd, mint a bunda :-)

GymKids

A tervek szerint a tábor 5 időpontban is indul, június 17-én, máris a vakáció kezdetén, majd két turnussal folytatódik júliusban, eggyel augusztus elején, és a vakáció utolsó hetét augusztus 29. és szeptember 4. között is igyekszik megkönnyíteni majd a szülőknek. Tudjátok, a RolliPolliban az a legfontosabb szempont, hogy a mozgást egy életre megkedveltesse a gyerekekkel, hiszen így életük részévé válik a testedzés, és talán felnőttebb korban sem kell sok rábeszélés ahhoz, hogy sportot iktassanak be az életükbe.

Böngésszétek a honlapot, hátha valamelyik időpont nektek is jó lehet! Klassz hely, ajánljuk szeretettel!

Puszi: Gabi és Réka