">

Vendéglátás a kertben

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , , ,
nyarirekagabiNo igen, mondhatjátok rögtön, már aki olyan szerencsés, hogy van kertje, ahol igazi nyári kerti partikat rendezhet. Szerencsére azért sokan vannak, vagyunk, akiknek ha nincs is saját nyaralójuk, családi házuk, kertjük, azért mindig akad olyan rokon, barát, akihez mehetünk, és a felkészülés ilyenkor sem árt. Még akkor sem, ha nem mi vagyunk a házigazdák, mert akár ajándéknak, meglepetésnek is vihetünk olyan kelléket, amely szebbé teszi a legegyszerűbb uzsonnát is.

Ha lakberendezési és dekorációs tárgyakról van szó, tudjátok, nekünk azonnal a Butlers jut eszünkbe. A szerelem azóta tart, amióta egy karácsonyon náluk bolondoztunk rénszarvasagancsokkal a fejünkön, megcsodáltuk az összes ragyogóan csillogó üvegdíszt, képzeletben megterítettünk vagy tizenkét karácsonyi asztalt, dekoráltunk, álmodoztunk. Azóta is nagy érdeklődéssel lapozzuk át a katalógusukat, amelyben most már akár bútorokat is rendelhetünk, a webshopban, a Butlers.hu oldalon pedig hétköznapi és ünnepi kiegészítőket találhatunk minden műfajban.

Szóval egy szó, mint száz, kerti vendéglátás téren is körülnéztünk náluk és hoztunk is néhány klassz ötletet. A piknikkosár például szerintünk igazán szuper ajándék is lehet, de persze mi magunk is szívesen elfogadnánk egy ilyet. Kis szendvicsek, minisütik, megmosott, apróra kockázott gyümölcsök dobozban, hűs ital, netán egy üveg bor, és indulhat is a banzáj. Piknikezni szuper dolog, okvetlenül próbáljátok ki, ha még nem volt ilyen élményetek!

butlers piknikkosar

A terítéshez pedig igazán mindent, de mindent meg lehet találni, ami egy kerti partin csak szükséges lehet. Nyilván nem muszáj ilyenkor sem új étkészletet, sem új evőeszközöket venni, de egy-két jól kiválasztott kiegészítő teljesen meg tudja változtatni akár a hétköznapi fehér tányérok hangulatát is. A Butlers kínálatában található egyébként olyan fehér porcelán kínálótálca, amely teljesen úgy néz ki, mint egy hagyományos papírtányér, ez például máris egy klassz kiegészítő. Színes bögrék, viharlámpa, fémvödör az italoknak, egy klassz terítő és máris elvarázsoltuk a hangulatot. Akárhány stílusban, irányban el lehet indulni, de íme egy kis inspiráció!

butlers nyar 5

És persze a régi bölcsesség szerint ne csak együnk, igyunk is! És most itt nem az esti sörözős vagy borozós felnőtt összejövetelekre gondolunk, hanem elsősorban a családi partikra. A nagy melegben mindenképpen nagyon sok folyadékra van szükségünk, és ez lehet víz is, de még jobb a limonádé. Nagyon sokszor adtunk már tippeket, hogy mivel is bolondítsátok meg a limonádét: lime, gyömbér, menta, rozmaring, levendula, eper, málna, bármi lehetséges, de most jön egy csodadolog! Ez az óriási limonádéadagoló egészen biztosan minden összejövetel sztárja lesz. A limonádét készíthetjük akár a gyerekekkel közösen, és utána felkérhetjük őket csaposnak is, nagyon fogják élvezni a mókát.

butlers nyar 3

Úgyhogy hajrá mindenkinek, legyetek kreatívak, lapozzatok vissza a mi oldalunkon is igazi nyári tippekért, receptekért, praktikákért és élvezzétek a nyári vendéglátást is!

Puszi: Gabi és Réka