">

Legyen minden ragyogó!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
gabi_csipkeruhaAmikor közeleg karácsony, először a lelkünket öltöztetjük pompába. Aztán a szívünket. Miközben törődünk mások, a párunk, a gyerekeink, a családunk, a barátaink szívével, lelkével is. Szépen sorban haladunk. Jön a lakás, gondolkodunk azon, hogy milyen dísz kerüljön az asztalra, hogy lesz még ragyogóbb a karácsonyfa, és maga az ünnep. Bevallom, nagyon fáradt vagyok. Túl egy strapásabb időszakon, meg egy premieren, idén úgy döntöttem, hogy magamat is ragyogóvá teszem. Magamra is szakítok időt a sorban, mert nekem is jár az ünnep, és én is megérdemlem a ragyogást.

Az arany középútban hiszek, számtalanszor elmondtam már. Azt vettem magamon észre, hogy csak úgy tudom megtartani az egyensúlyt, ha időről időre kényeztetem magam, és egy-egy strapásabb időszak után a pihenés, és a magamra szánt idő sem marad ki az életemből. A megelőzés számomra nagyon fontos. A Royal Clinics szakértői, akiket ebben a karácsonyi időszakban nyugodtan hívhatunk angyalkának is, azon vannak, hogy minden nő ragyogóvá válhasson. Nálam hála égnek egyelőre bőrelszíneződéssel, pigmentfoltokkal, ráncokkal nemigen kell megküzdeni, de azt hiszem ez tényleg köszönhető annak is, hogy mindig nagyon vigyáztam magamra. Sokan nem tudják, de egy antibiotikum kúra után nagyon fontos a fényvédelem! Elszíneződhet a bőr, ezért tényleg ebben a téli, betegesebb időszakban nem árt erre is ügyelnünk.

unnepi ragyogas

Az Anyakanyaron már írtam nektek a nyomásterápiáról, amit méregtelenítésre használok. Most az arcommal folytatódott saját magam megújítása. Negyvenéves vagyok. Szeretném megadni a testemnek és az arcomnak is, ami jár.

A ragyogó, makulátlan arcbőr egy az Image Skincare által, a floridai Palm Beach-ben 2014-ben kifejlesztett technológiájával érhető el. Szeplő, rozácea, öregségi folt, napozás által előidézett foltok vagy terhességi melazma, szerintem ezek mind olyan problémák, melyekkel melyikünk ne küzdött volna? Az Iluma készítményei, amivel most engem is kezelnek, gyorsan megszüntetik a pigmentáció valamennyi formáját. A termékeknek intenzív fehérítő hatóanyagai vannak, használják a legújabb növényi őssejt technológiát, peptideket és növényi anyagokat. A Vectorize Technology® a hatóanyagok célzott szállítását és fokozatos bejuttatását teszi lehetővé mélyebb bőrrétegekbe a hosszantartó és intenzív hatás érdekében. A hatóanyagok mikroszkopikus kapszulákban csaknem 100 réteget képeznek (akár a hagyma héja), mely rétegek a bőrbe egyre mélyebben behatolva egymást követően épülnek be a sejtekbe. Ez tisztára úgy hangzik nekem, mintha a NASA állna a kozmetikai ipar mögött. Hiszitek vagy sem. Engem ez teljesen elvarázsol!  Megakadályozzuk hatóanyagokkal a pigmentációt, a termékekben található növényi őssejtekkel megőrizzük a sejtek fiatalosságát, a fejlett technológia segíti a hatóanyagok mélyebbre jutását, így tényleg maximális hatékonysággal érhető el a kozmetikumokkal a folthalványítás.

Ha van kedvetek megnézni egy filmet erről, itt, ezen a linken megtehetitek. Az átfogó Iluma kezelés ötvözi a legfrissebb innovációkat és világosító technológiákat, anélkül, hogy bőrirritációt okozna. A legújabb fejlesztéseket, és öregedésgátló módszereket alkalmazva, hámlasztja és ragyogóvá teszi a bőrt.

mezeskalacs

Idén a karácsony ez igazi nagycsaládos ünnep lesz. Párom testvére és családja érkezik hozzánk Erdélyből és a két ünnep között is maradnak.  Sokan leszünk, ez persze szervezett, tervezett rendet igényel. Na ne gondoljatok azért semmi komolyra. Időben kigondoltuk a menüt is, és tényleg mindenki tudja, hogy mi a dolga. Még a gyerekek is. Begyúrtuk már a mézeskalácstésztát, időt szánva a pihentetésre. Holnap ki is sütöm Attilával és Annával. Alig várom, hogy Karácsony után picit megpihenjünk, a két ünnep közötti időszak és a Szilveszter valóban egy nyugalomban, otthon eltöltött időszak lesz. Nem is játszom, nem is dolgozom, ez tényleg a lazulásról szólhat majd. Január 5-én pedig újra kezdődik minden, vár rám a következő premier!

De most még az lebeg a szemem előtt, hogy legyen minden ragyogó! Köszönöm a Royal Clinicsnek, hogy én is az lehetek!

Áldott, békés, boldog Karácsonyt kívánok nektek!

Puszi: Gabi