">

Magyar BB krém siker

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Néhány éve elterjedt egy új fogalom. Időhiányban szenvedő hölgyek, és a kozmetikai újdonságokért rajongók hamar megismerték a BB krém fogalmát. A BB krém ugyanis egy szuperjó dolog, hiszen a bőrápolás legjavát vegyíti az alapozó előnyeivel az egy lépéses szépségért. A 20. században Dr. Christine Schrammek bőrgyógyász fejlesztett ki egy „Blemish Balm“ (BB) elnevezésű arcápolót, mely nemcsak elősegítette a károsodott, nem egyenletes bőr gyógyulását, hanem elrejtette a bőrpírt műtéti beavatkozások után. Ekkor még alig volt ismert a BB krém. A dolgozó nők hétköznapi bőrápolási rutinját és sminkelését egyszerűsíti a BB krém, ennek is köszönheti népszerűségét.

bbkrem helia d

Ez a kozmetikum különleges módon Ázsiából indult hódító útjára. A terméket piaci forgalomban először Dél-Koreában mutatták be, ahol a helyi hírességek boldogan osztották meg innovatív, új szépségápolási titkukat a nagyközönséggel. A termék hihetetlen sikert aratott! A nők, akik korábban számtalan különböző szépségápolási szer használatára voltak kárhoztatva, hogy fakó és sápadt bőrüket élettel telivé tegyék, izgalommal fogadták a reggeli procedúrát kiváltó terméket, mely egyetlen felvitellel kínált megoldást az összes problémára. Ahogy a BB krém híre Európában is terjedni kezdett, az európai bőrtípusnak megfelelő színárnyalatok is kifejlesztésre kerültek. A termék az európai nők körében is pillanatok alatt nagy sikert aratott, mert sok időt és pénzt spórolnak meg a praktikus BB krém napi használatával.

Az újjászületett Helia-D kozmetikai márkabb normal már korábban is előrukkolt a saját BB-krémjével, de ez most még tökéletesebb formában, megújulva került újra forgalomba. Két (világos és normál) színben is elérhető a többfunkciós hidratáló bőrszín-kiegyenlítő nappali arckrém, mely UVA/UVB szűrővel és fűzfakéreg kivonattal ápolja az arc érzékeny bőrét. A krém segít, hogy az arc bőre egyenletes színű és felszínű legyen. Kiegyenlíti az apróbb bőrhibákat, és eltünteti a piros foltokat. A Helia-D BB krém Világos bőrre fűzfakéreg kivonat tartalma gyulladáscsökkentő hatású, míg a krémben lévő shea vaj a hosszan tartó hidratálást biztosítja. Kiváló mattosító hatásának köszönhetően, akár a nappali alapozót is helyettesíti.  15 faktoros UVA/UVB szűrője pedig védi a bőrt a napsugarak káros hatásaitól és B5 provitamint és E-vitamint is tartalmaz. Rendkívül jó áron kapható, hiszen az ajánlott fogyasztói ára mindössze 1990 Ft, ami ebben a termékkategóriában kifejezetten kedvezőnek számít.

Ráadásul a termék csomagolása gyönyörű, mi már ki is próbáltuk a krémet, és imádjuk! Ajánljuk a ti figyelmetekbe is!