">

Már nekem is nyár

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
reka_erkelyAlighogy kiléptem az államvizsgáról, a férjem megkérdezte, hogy mik a terveim, mit fogok legközelebb tanulni? Először fel sem fogtam, mit kérdez, hiszen még a könnyeimet törölgettem. A vizsga utáni megkönnyebbülés és meghatottság könnyeit. Megcsináltam én egyedül. Aztán amikor eljutott az agyamig a kérdés, azt hittem, hogy cukkol. Ugyanis a családom már sportot űzött abból, hogy egyáltalán nem vették komolyan a vizsgák előtti paráimat, mondván, hogy úgy is ötös lesz, mint mindig. Jó, tényleg kitűnő lettem most is, de attól még minden vizsga előtt beállt a zabszem-effektus. Szóval azt hittem, hogy poénkodik az uram, de rá kellett jönnöm, hogy csupán ismer. Mert ha nem is aznap, de másnaptól elkezdett nyugtalanítani az érzés, hogy mit kezdek magammal a továbbiakban.

Mert az egy dolog, hogy játszom, koncertezem, szinkronizálok, reka_musorvezeteskozbenanyakanyarozom és nem mellesleg menedzselek egy családot. Kell még valami. Valami kihívás. Nyugi, már meg vannak a terveim. Most rákoncentrálok a nyári koncertekre. Beugrom egy szuper előadásba, egy nagyon izgalmas szerepbe. Kicsit táboroztatok Szegeden. Aztán átadom magam a nyaralásnak. Épp most kezdtem el rá a felkészülést. Történt ugyanis, hogy bejött ez a nagy meleg és én kibányásztam az egyik sortomat, aztán belenéztem a tükörbe. A többit úgyis tudjátok. Tudom, most sokan felszisszentek, hogy perszeeee már. Mit rinyálok? Mikor tök vékony vagyok. Az egy dolog. Csak a vékonyság akkor szép, ha feszességgel is társul. Ahhoz viszont mozogni kell, ami nekem mostanság idő hiányában kimaradt. Szóval van három hetem, hogy embert faragjak magamból. Már fel is hívtam a pilates-edzőmet. Meg pluszban még Zsanettet követem a Vibrocity edzőtermébe. Ha igaz, magammal tudom csábítani majd a barátnémat is. Az ilyen küzdelmeket jobb nem egyedül elkezdeni. Bevetek némi testkezelést a High Care-nél, aztán meglátjuk. Kíváncsi vagyok, hogy három hét alatt milyen eredményt tudok elérni. Igyekszem dokumentálni, hogy ti is lássátok a hatást. Ezek a rövid távú tervek. A hosszú távú programom pedig továbbra is a tanulás és egy kicsi tanítás. Erről még nem mondhatok el többet, de nagy megtiszteltetés ért a minap. Felkértek tanítani.

Hogy tanulni mit szeretnék? Nyelvet, éneket, szolfézst és zongorát. Mást most nem. Vagy??? Majd nyáron még kitalálom! :-)

Puszi: Réka