">

Milyen álmaid fürdőszobája?
A fürdőszoba, ha bevalljuk, ha nem, nagyon is fontos színtere otthonunknak. Legyen akár kicsi vagy, új vagy régi, hagyományos vagy újító, egyszerű vagy luxus, sok időt töltünk el benne. Vannak életszakaszok, amikor szinte csak ott lelünk egy kis nyugalmat, ugye ismerős, anyukák? Vagy még ott sem… 

A fürdőszoba színtere lehet nagy esti beszélgetéseknek, romantikus páros pillanatoknak, de néha a legjobb, ha egyedül elmerülhetünk egy nagy kád vízben, vagy vehetünk egy frissítő zuhanyt. Érdemes tehát életünknek ezt a fontos helyszínét lehetőség szerint a legjobban kialakítani, már ha éppen építkezünk, felújítunk, vagy csak tervezzük azt. 

Január utolsó hétvégéjén a fürdőszoba és az otthoni wellness tér kerül fókuszba a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, ahol 7000 négyzetméteren ismét elérhető közelségbe kerül több száz, Magyarországon forgalmazott fürdőszobai és wellness termék: prémium szaniterek, hideg- és melegburkolatok, innovatív fürdőszoba megoldások, jakuzzik, medencék és szaunák. A rendezvényen neves lakberendezők állnak a látogatók rendelkezésére: ingyenes lakberendezési tanácsadással segítik a tökéletes otthon kialakítását.

Ami egészen biztos, a fürdőszoba esetében szükségünk van a maximális otthoni komfortérzetre, így két dolog elengedhetetlen, az alapos tervezés és tájékozódás. Figyelembe véve, hogy fürdőszobát általában tíz évre, vagy akár évtizedekre építünk, minden szempontot számba kell venni kell ahhoz, hogy a helyiség méretétől függetlenül megfeleljen igényeinknek a stílus, a minőség, a praktikum, a kényelem, az innováció és az időtállóság finomra hangolásával.

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon a fürdőszoba brandek többségét kész fürdőszobai megoldásokban és enteriőrökben ismerheti meg a közönség, így az érdeklődők nem csupán prospektusok lapozgatásával kaphatnak képet arról, hogyan nézhetne ki álmaik fürdőszobája.

A legújabb fürdőszoba-megoldások bemutatása mellett a szervezők azt is célul tűzték ki, hogy megmutassák a közönségnek, hogy az otthoni wellness többé már nem csak egy álom, luxuskivitelben: masszázsmedencék, gőzkabinok, szaunák, sószobák egyre szélesedő kínálatából alakíthatjuk saját pihenő oázisunkat, otthon vagy a nyaralónkban. A gazdag programkínálat mellett megismerkedhetünk a legújabb fürdőszoba, illetve otthoni wellness fejlesztésekkel, betekintést nyerünk a legfrissebb trendekbe, valamint a szakma elismert képviselőivel, kivitelezőkkel is konzultálhatunk.

Néhány érdekesség a kínálatból:  vízálló melegburkolatok és kiegészítők, öntött márvány mosdók, kádak, lézergravírozott zuhanykabinok, vízálló falfestékek, tapéták, falon belüli zuhanyrendszerek, polcos törölköző szárítók, kefe nélküli wcantibakteriális mosdók, laminált üvegburkolatok, távolról vezérelhető jakuzzik, fekete és színes fürdőszoba radiátorok, nagyméretű burkolólapok, különleges formájú fürdőkádak, antibakteriális glettek, burkolatba simuló zuhanyok, push vezérlésű csaptelepek, matt, fekete csaptelepek, prémium fürdőszobai porcelán termékek, fürdőszobában elhelyezhető infraszaunák és egy hét alatt megépíthető medencék is lesznek. 

Jegyezzük fel a naptárba!

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás, 2022. január 28-30, BOK (egykori SYMA) csarnok

Nyitva tartás: 10.00-18.00-ig

Helyszín: 1146 Budapest, Dózsa Gy. út 1.

https://www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas/