">

Mosoly, fogmosás, videó

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , ,
Ahogy már korábban is beszámoltunk róla, szeptember 15-től várja a dm az általános iskolás diákok fogápolási témájú video pályázati anyagát. Idén a program dalát kell az első és második osztályos kisiskolásoknak videoklip formájában feldolgoznia.

A dm „Mosolygó fogacskák” programja már évek óta játékos formában hívja fel a családok és a pedagógusok figyelmét a fogápolás fontosságára. Idén megszületett a program dala és a hozzátartozó videoklip is az Iszkiri zenekar előadásában.

A játékos rigmusokból kiderül, mi minden történhet a fogakkal, ha nem vigyáznak rájuk a gyerekek. Idén a dm arra kéri a diákokat, hogy dolgozzák fel a Mosolygó fogacskák program dalát egy kis videó formájában, amelyet egy mobiltelefonnal is elkészíthetnek.

A pályázat időszaka: 2016.09.15 – 2016.10.12.

A legjobbakról az idei évben közönségszavazás dönt majd, szavazni a pályázat weboldalán lehet, a www.dm-egyuttegymasert.hu  oldalon, ahol a pályázat részletei is elérhetők.

Az első 10 000 pályázó diák fogápolási kezdőcsomagot kap ajándékba, a legkreatívabb 10 pályázó osztály pedig egészségnapot nyer a Minipolisz gyerekvárosba.

A kampány együttműködő szakmai partnere az Unilever Magyarország Kft., a Signal magyarországi forgalmazója.

A programmal és az Iszkiri zenekarral, a Minipolisz gyerekvárosban (09.17., 09.24., 10.01., 10.08.) és a Minimax gyerekhajón (október 16.) is találkozhatnak a családok.

Az eseményeken a Mosolygó fogacskák dal is felcsendül és a játékos programok mellett, minden érdeklődő gyermek ajándékban is részesül!