">

Mostantól sima ügy
Vannak dolgok, amelyekről nem annyira szokás beszélni. Pedig mindenkit érint, mindenki megoldja valahogy, de mégsem. A szőrtelenítés is ezek közé tartozik. Hogy ki milyen módszerrel tartja formában magát, és tünteti el a nemkívánatos szőrszálakat a megfelelő helyekről, na ez olyan téma, amely bizony nem tartozik senkire sem. Intim dolog, foglalkozunk vele, de nem kötjük más orrára, hogy most éppen gyantáztattunk, vagy a zuhany alatt a borotvát kaptuk elő sebtében kapkodva. Mi most kivételt teszünk. Eláruljuk, hogy bizony végigmentünk már a kálváriákon, valószínűleg kevés olyan módszer van e tárgykörben, amit ne próbáltunk volna ki.

mostantol-sima-ugy

Valószínűleg nincs olyan leány, asszony, hölgy, akinek ne élne élénken az emlékezetében az első gyantáztatás. Az a sajátos illat még csak hagyján, de az első „rántás”, ami után a többire már alig emlékszik az ember lánya… huhh… szóval a gyanta nem az a dolog, amiért rajongani lehet. Később a drogériákban kapható hideggyanta csíkokkal is kísérleteztünk. Ez nem rossz, mert hosszantartó hatása van, és talán nem fáj annyira, mint amikor a kozmetikus támad le bennünket, de azért korántsem neveznénk fájdalommentesnek…   Minden bizonnyal az évek során mindenki érezte már úgy, hogy most vesz egy jó kis epiláló készüléket, aminek a használata azért szintén nem mindig volt kellemes, úgyhogy a miénk egy kis bőrtokban hevert parlagon sokáig, mert nem igazán esett jól használni. A szőrtelenítő krémek nem rosszak, de az is nagyobb előkészületeket igényel, nem lehet csak úgy egy szaladós ötpercben elintézni, ráadásul azért bizonyos testrészeinket nem is tudjuk vele egyszerűen kezelni. Még nehezebb a dolog, ha last minute bevetést végzünk, mondjuk strandolás előtt, és a tenger vagy az uszoda vize csípi frissen kezelt bőrünket… A borotva ugyebár egyszerű, mindig kéznél van, de könnyen megvághatjuk magunkat, tehát komolyabb odafigyelést igényel. 

Úgyhogy amikor hírét vettük, hogy a Veet megjelent a piacon a Sensitive Precision névre hallgató elektromos trimmelő és szőrvágó készüléke, örömmel vállalkoztunk a tesztelésre is.

accessoires_louboutin_03

A készülék mindenekelőtt csinos, jó kézbe venni, igazi nőies kis darab. A cserélhető fejeknek köszönhetően több testrész problémáját is meg tudja oldani. Mert hát ugye a hónalj és az intim terület óriási fontossággal bír, csakúgy, mintha az arcunkon bukkannak fel felesleges szőrszálak. Egy gyors alkatrészcsere és máris támadhatunk vele kényesebb helyeken is. Nagy előny, hogy semmit sem kell hozzá előkészíteni, sem szappan, sem hab, sem zselé, sem krém nem szükséges a használathoz, sőt, tilos is. Azt csak meg kell szokni, hogy nem a kádban vagy a zuhany alatt használjuk, de a könnyű kezelhetőség, a fájdalommentes használat hamar emlékeztetni fog minket, hogy ez most már másképp történik. És tényleg nem fájt, sem a bikinivonal, sem a hónalj esetében. Arra is tökéletesen alkalmas, hogy a szemöldökünket megigazítsuk, ettől mondjuk kicsit tartottunk előtte, de teljesen biztonságos és valóban gyerekjáték így megszabadulni attól, amire éppen nincs szükségünk. Mivel egy kis készülékről van szó, bármilyen utazós programnál simán el lehet csomagolni, így akár egy wellness hétvégén szorulunk némi igazításra, akár egy hivatalos utazáson, igazán kényelmesen hozhatjuk magunkat ily módon formába.

Úgyhogy tesztelve a Veet újdonságát nyugodt szívvel mondhatjuk, a szőrtelenítés többé tényleg nem mumus, hanem szó szerint sima ügy!